پروژه، تحقیق، پایان نامه، مقاله، کارآفرینی و محصولات متنوع دیگر
دسته بندی | کامپیوتر و IT |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 548 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 87 |
ایجاد یک برنامه وب نمونه در دات نت
در ابتدا لازم است یک مسئله را تعریف و در ادامه مراحل لازم برای حل آن را دنبال نمائیم :
مراحل لازم برای تکمیل فاز |
فاز |
|
فاز اول : آشنائی با برنامه های وب دات نت |
|
فاز دوم : استفاده از کنترل ها |
|
فاز سوم : اشکال زدائی برنامه |
|
فاز چهارم : مدیریت وضعیت برنامه |
|
فاز پنجم : دستیابی به داده در فرم های وب |
|
فاز ششم : بکارگیری برنامه وب |
خلاصه و نتایج |
دسته بندی | گزارش کارآموزی و کارورزی |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 29 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 39 |
گزارش کارآموزی در تعمیرگاه خودرو (خودروهای انژکتوری) در 39 صفحه ورد قابل ویرایش
فهرست مطالب
عنوان صفحه
مقدمه 1
دانستنیهای فنی خودروهای انژکتوری 2
دانستنیهای عمومی خودرو 3
انژکتور چیست و سیستم انژکتوری چگونه کار می کند 4
اجزاء تشکیل دهنده سیستم سوخت رسانی انژکتوری 7
ECU و سیستم جرقه زنی اتومبیل 11
AIR BAG 11
انواع سیستم های جرقه زنی پلاتینی 13
شبکه مالتی پلکس بر روی خودرو های پژو 19
عیب یابی 22
یاتاقان 31
سیستم خنک کاری 33
سیستم روغنکاری 35
تعویض روغن جعبه دنده 37
آچار کشی میل گاردان 39
لنت ترمز 40
تکمیل روغن جعبه فرمان 43
روغنکاری شانه فرمان 44
صداهای غیر عادی از اتومبیل 44
یاتاقان می زند 46
استارت صدا می دهد 48
صدای گاردان 49
سوت کشیدن ترمز 50
مقدمه :
تعمیرگاه پارت پراید در شهرستان قزوین خیابان میرزا کوچک خان – روبیروی آهن فروشی اره چی قرار دارد این تعمیرگاه از سال 1372 تاسیس گردیده که آقای حیدری اولین کسی بود که این مکان را به عنوان تعمیرگاه و مکانیکی به راه انداخت .
بعد از گذشت چندین سال که از افتتاح این مکان می گذرد الان به یکی از مجهزترین تعمیرگاه های موجود در این مکان شده است و به دلیل این که قدمت زیادی نیز دارد مشتریان بسیار زیادی دارد و مهم ترین کار این تعمیرگاه کار بر روی ماشین پراید و رنو و پژو 206 می باشد که کلیه مراحل تعمیراتی این ماشین ها در خود این کارگاه انجام می شود .
در این تعمیرگاه چند نفر تکنسین مکانیک بودند که از شرکت سایپا و ایران خودرو مدرک گرفته بودند و شارژ کولر خودروهایی که کولر دار بودند نیز در این کارگاه انجام می شد .
و بنده به عنوان کارآموز در این کارگاه مدت 240 ساعت کارآموزی خود را پشت سر گذرانده و نیز در این مدت کارهایی که در سوله و کارگاهای مکانیک دانشگاه انجام داده بودیم و یه صورت تئوری سر کلاسهای درس خوانده بودیم به صورت عملی انجام داده و این دوره بسیار آموزنده و تاثیر گذار بر روی آموزش دانشجویان فنی می باشد که امیدوارم همه دانشجویان این مدت را به عنوان مهمترین واحد دوره درسی دانسته و از همه امکانات مکان کارآموزی و نیز سعی و تلاش خود برای افزایش دانسته های خود و کامل نمودن مدت درس خوانده در دانشگاه باشند و نه فقط به عنوان گذراندن 2 واحد درسی و گرفتن نمره باشند باشد .
دانستنیهای فنی خودروهای انژکتوری :
- توصیه می شود در خودروهای پیکان انژکتوری ، حداقل بنزین در باک 10 لیتر می باشد .
- در خصوص تنظیمات موتور و سیستم سوخت رسانی حتماً به نمایندگی های مجاز ایران خودرو مراجعه و تز مراجعه به تعمیرکارهای متفرقه خودداری گردد .
- در صورت عدم روشن شدن خودرو در هنگام برخورد با موانع ، تصادف و یا افتادن در چاله های نسبتاً عمیق از عملکرد سوئیچ انرسی (در محفظه موتور و برروی گلگیر به رنگهای نارنجی یا مشکی ) اطمینان حاصل نموده و در صورت قطعی ، با فشردن آن اتصال برقرار نمائید.
- قبل از استارت زدن ، پس از چرخاندن سوئیچ به مرحله دوم به مدت سه الی پنچ ثانیه سوئیچ را در حالت باز قرار داده تا پمپ بنزین عمل نماید و سپس موتور را روشن نمایید .
- از اضافه کردن هر نوع تجهیزات جانبی از قبیل دزدگیر های غیر استارندارد ، لامپ ، بوق ، تلوزیون و توسط … توسط افراد غیر متخصص بر روی خودرو جداً خودداری فرمائید .
دانستنیهای عمومی خودرو :
فشار کم باد لاستیکهای ایمنی راننده و طول عمر لاستیک ها را کاهش و مصرف سوخت را افزایش می دهد ، در صورت نامیزان بودن باد لاستیک ها سایش در نقاط مختلف آن مشاهده می گردد .
از تخلیه ضدیخ در فصول گرم سال جدا خودداری نموده ومایع خنک کننده را هر دو سال یک بار تعویض نمائید .
از سوراخ نمودن فیلتر هوا جهت ورود بهتر هوا به موتور خودداری شود .
استارت نمی بایست بیشتر از 15 ثانیه درگیر شود ، 20 ثانیه صبر نمود تا باتری برای استارت مجدد آماده شود .
روغن ترمز را سالی یک بار و ترجیحاً در فصل بهار تعویض نمائید .
از بسته شدن صحیح در پوش رادیاتور اطمینان حاصل نمائید .
در هنگام توقف لحظه ای (پشت چراغ قرمز و یا ترافیک ) دنده را خلاص نموده و از نگهداشتن کلاج خودداری نمائید .
پس از پیمودن مسیرهای طولانی موتور را فوراً خاموش نکنید .
انژکتور چیست و سیستم سوخت رسانی انژکتوری چگونه کار می کند ؟
برای این که بدانیم انژکتور چیست و با عملکرد سیستم سوخت رسانی انژکتوری آشنا شویم ، لازم است ابتدا وظیفه کاربراتور را در خودرو بدانیم . زیرا سیستم انژکتوری جایگزینی برای کاربراتور در خودرو است .
کاربراتور وسیله ای است برای مخلوط کردن سوخت و هوا به نسبت مطلوب و رساندن آن به موتور خودرو ، که به همین منظور از زمان اختراع و پیدایش تغییرات بسیاری کرده و دارای مدارات مختلفی شده است .
هدف از بکارگیری کاربراتور در خودرو همانطور که اشاره شد ، مخلوط کردن سوخت و هوا به منظور اشتعال مناسب است ولی چه نسبتی باید برای این منظور در نظر گرفته شود ؟ سوخت کمتر با مقدار زیادی هوا بر عکس ؟
از نظر تئوری یک کیلوگرم سوخت می بایست با 6/14 کیلوگرم هوا بسوزد تا اشتغال کامل صورت گیرید . ولی ان فقط در حالت تئوری صادق است . با زیاد کردن هوا در مخلوط فوق ، مخلوط فقیر سوختی پدید می آید که در ان شاهد اکسیژن در گازهای اگزوز هستیم و با زیاد کردن مقدار سوخت در مخلوط ، مخلوط غنی سوختی پدید می آید که در آن صورت شاهد ئیدروکربن نسوخته در گازهای اگزوز می باشیم .
از لحاظ اقتصادی (مصرف کمتر ) بهترین مخلوط ، مخلوط فقیر سوختی با نسبت هوا به سوخت 1/18 است . در حالی که برای بدست آوردن بیشترین توان موتور باید مخلوطی غنی سوختی با نسبت 1/12 الی 1/13 بکار برد .
محدوده وسیعی از نسبت هوا به سوخت وجود دارد که سیستم سوخت رسانی می بایست طبق شرایط مختلف کار موتور جوابگوی آن باشد . روی زمین اصل ساختمان کاربراتورها پیچیده تر شده و مدارات مختلفی (عمدتاً پنچ مدار) به شرح ذیل در آن بوجود آمده است .
1- مدار اصلی (Main circuit) : که هنگام رانندگی با سرعت و وضعیت عادی ،سوخت و هوا را به نسبت لازم مخلوط کرده و به موتور می فرستد .
2- مدار دور آرام (Idle circuit) : که وظیفه آن فرستادن مخلوط سوخت (با نسبت غلیظ تر) به موتور در هنگامی است که راننده پای خود را از پدال گاز برداشته اشت و موتور با دور آرام کار می کند .
3- پمپ شتاب دهنده (Accelerator pump) که به منظور کاهش لختی و درنگ موتور در هنگام گاز دادن به سیستم کاربراتور اضافه شده و عکس العمل آن را سریعتر می کند . این مدار در هنگام فشرده شدن پدال گاز مقداری سوخت اضافی به مخلوط می پاشد .
4- مدار قدرت (Power enrichment circuit) : که وظیفه آن تهیه مخلوط غنی تری از سوخت به هنگام بالا رفتن خودرو از سربالایی ها و یا حمل بار و وزن اضافه است .
5- مدار شوک (Choke circuit) : که هنگامی بکار می افتد که موتور خودرو سرد بوده و استارت زده شود . این مدار مخلوط غنی سوخت را وارد موتور می کند .
با وجود مدارات بالا و مدارات پیچیده تر دیگر در کاربراتور که از طریق مکانیکی عمل می کنند ، این وسیله پاسخ مناسبی به شرایط مختلف کارکرد موتور نداده و در نتیجه بازده مطلوب بدست نمی آید . از طرفی در این سیستم مصرف سوخت نیز بالا رفته و آلودگی نیز افزایش می یابد .
از این رو سالهاست سیستم سوخت رسانی انژکتور جایگزین کاربراتور شده است . جالب است بدانید آخرین خودرو کاربراتوری که از یک شرکت خودروسازی در ایالات متحده عرضه شده است ، خودرو سوبارو (SUBARO) در سال 1990 بوده و تمامی مدلهای بعد از آن به صورت انژکتوری عرضه شد .
سیستم انژکتوری: سیستم انژکتوری در خودرو در واقع عملکردی مشابه کاربراتور رادارد که همان مخلوط کردن سوخت و هوا نسبت لازم و تزریق آن به موتور است . ولی به دلیل ماهیت اجزاء آن و سیستم متفاوت ، این عمل بسیار دقیقتر و مطلوب تر انجام می شود . ضمناً موجب پایین آمدن مصرف سوخت خودرو و میزان آلودگی هوا می گردد . سیستم سوخت رسانی انژکتوری از سه جزء کلی تشکیل شده است و همانند دیگر سیستم ها دارای ورودی و خروجی هایی است . مغز الکترونیک سیستم (ECU) ، بر اساس این ورودی ها و الگوریتم پیچیده خود معین کننده خروجی های سیستم (زمان پاشش سوخت و مقدار پاشش آن – نسبت هوا به سوخت ) است .
سیستم سوخت رسانی انژکتوری از اجزاء زیر تشکیل شده است :
1- ECU (Electronic Control Unit) :
مغز الکترونیکی (واحد پردازش) سیستم است که با توجه به ورودیهایی که از سنسورهای مختلف به آن وارد می شود و الگوریتم تعریف شده آن نسبت هوا به سوخت مشخص و به انژکتورها فرمان پاشش می دهد . در خودروهای جدید همچنینECU در کار سیستم دلکور دخالت کرده و آن را نیز از دور خارج نموده است که درباره آن نیز بحث خواهیم کرد .
2- سنسورهای موتور (Engin Sensors) :
به منظور دستیابی به نسبت صحیح مخلوط هوا به سوخت در شرایط کاری مختلف ، سنسورهای زیادی به اجزاء مختلف خودرو نصب شده و اطلاعات از طریق آنها به ECU می رود .
جهت آشنایی ، چند نمونه از این سنسورها به صورت ذیل معرفی می گردند :
سنسور وضعیت دریچه گاز – وضعیت و مقدار باز و بسته شدن دریچه گاز را– که مشخص کننده مقدار هوای ورودی به موتور است – نمایش می دهد . بنابراین ECU با باز و بسته شدن دریچه گاز ، مقدار سوخت لازم را جهت مخلوط کردن با هوای ورودی تنظیم می کند .
سنسور جرم هوای ورودی به موتور - جرم هوای وارد شده به موتور در هر لحظه را به ECU گزارش می دهد .
سنسور اکسیژن : میزان اکسیژن موجود در گازهای اگزوز ماشین را مشخص می کند . از این طریق مخلوط غنی و مخلوط فقیر سوخت تشخیص داده شده و ECU ، مقدار پاشش سوخت را اصلاح می کند .
سنسور دمای رادیاتور – به ECU می گوید چه موقع دمای موتور به دمای استاندارد کاری اش می رسد .
سنسور فشارمطلق منیفولد – فشار مطلق هوای مکش شده در منیفولد را مشخص می کند .
سنسور ولتاژ – ولتاژ سیستم برق خودرو را چک می کند تا در صورت افت ولتاژ ، ECU دور آرام موتور را بالا ببرد .
سنسور دور موتور – دور موتور را در هر لحظه گزارش می کند و از این اطلاعات ، ECU زمان پاشش سوخت و جرقه زنی شمعها را تنظیم می کند .
3- انژکتور (INGECTOR) :
یک انژکتور سوخت (FUEL INJECTOR) در واقع چیزی جز یک شیر کنترل الکترونیکی که با منبع سوخت تحت فشار در ارتباط است نمی باشد . فشار سخت از یک پمپ (Fuel Pump) که با منبع سوخت تحت فشار در ارتباط است نمی باشد . فشار سوخت از یک پمپ (Fuel Pnmp) تعبیه شده در خودرو تامین می گردد .
انژکتورها این توانایی را دارند که در هر ثانیه بارها و بارها باز و بسته شوند و این کار از طریق دستور ECU به برق دار شده آنها انجام می شود .
هنگامی که یک انژکتور برق دار می شود ،آاهن ربای الکتریکی تعبیه شده در آن تحریک شده و شناوری که موجب باز شدن نازل انژکتور می شود اجازه خروج از نازل را پیدا می کند . نازلها جهت احتراق بهتر سوخت آن را تمیزه (Atomize) می کند .
مقدار سوختی که توسط انژکتور به موتور فرستاده می شود در حقیقت به زمان باز بودن نازل انژکتوربستگی داشته و Pulse Width نامیده می شود و توسط ECU معین می گردد .
سیستم سوخت رسانی انژکتوری انواع مختلفی دارد . در نمونه های اولیه انژکتور ، سوخت را در داخل دریچه ورود سوخت (Trottle Body) می پاشد که به سیستم تک نقطه ای (Ingection System Single Point) معروف است . در این سیستم مخلوط سوخت همانند سیستم کاربراتوری به طور یکسان به تمام سیلندرها نمی رسد .
در مدلهای جدیتر در هر سیلندر یک انژکتور وجود دارد که سوخت را مستقیماً به سوپاپ ورودی هوا می پاشد . این مدل که نسبت به سیستم قبل از دقت بیشتری در پاشش سوخت برخوردار است و عکس العمل آن نیز بالاتر است ، به سیستم انژکتوری چند نقطه ای (Multi Port Fule Injection ) معروف است .
6 ـ عواملی که در عمر موتور تأثیر دارند
1 ـ نگاهداری : اگر از موتور اتومبیل خوب نگهداری شده و توصیه های کارخانجات سازنده رعایت گردد . عمر آن زیاد شده و صاحب اتومبیل مدتها بدون ناراحتی از موتور اتومبیل خود استفاده خواهد کرد . نگهداری های لازم اصولاً در کتابچه راهنمای اتومبیل نوشته شده و بطور خلاصه در اینجا ذکر می شود :
تعویض روغن و فیلتر روغن ( این کار بایستی بطور منظم انجان گرفته و از روغن مناسب فصل استفاده شود ) ، تمیز کردن صافی هوا ( هواکش موتور ) ، تنظیم تسمه پروانه ، فیلر گیری سوپاپ ها ، برداشتن سرسیلندر ( برای تمیز کردن دوده های سرسیلندر ، لبه های سیلندر ، سر پیستون )، سنگ زدن سوپاپ ها و سیت آنها ، آزمایش ترموستات قبل از ریختن ضد یخ در رادیاتور ، رفع عیب هر گونه صدای غیر طبیعی موتور قبل از اینکه بموتور صدمه برساند ، و بالاخره روغن کاری و گریس کاری قسمتها ئی که در کتابچه راهنما نوشته شده است .
2 ـ شرایط محیط کار موتور : اگر موتور با بار بیش از اندازه و یا با حداکثر سرعت ( تخت گاز ) مخصوصاً قبل از روان شدن موتور و آببندی رینگ ها کار کند ، باعث سائیدگی رینگ ها و سایر قسمت های متحرک موتور میگردد ، همچنین موتور هائی که در جاده های کوهستانی ویا سراشیبی تند کار می کنند عمرشان کمتر از موتور هائی است که در شرایط مناسب و با بار کم کار می کنند،
3 ـ ساختمان موتور وطراحی آن : مواد مصرف شده در ساختمان موتور وعملیات حرارتی ( سخت کاری ) که بر روی بعضی از قسمت ها ( دیواره سیلندر ها ، ثابت ها ولنگی میل لنگ ، سیت وگاید سوپاپ ها وروکش کرم تاپت ها ، گجن پین و رینگ های پیستون ) انجام می شود . سبب کاهش سائیدگی این قسمت ها می گردد .
7 ـ موقع تعمیر موتور اتومبیل
تشخیص موقع تعمیر اساسی موتور کار مشکلی بوده وقانون و زمان مشخصی برای آن وجود ندارد ، زیرا عوامل زیادی از قبیل نگهداری موتور ، نوع روغن . نوع سوخت .شرایط کار ، مهارت راننده و استفاده صحیح از موتور وبالا خره طرح ونوع آن موثر است .
سیلندرها یا بوش های موتوری که از آلیاز مرغوب بود و عملیات حرارتی بطور کامل بر روی آن انجام گرفته باشد ، 150 ـ 200 هزار کیلومتر کار میکنند . در صورتی که سیلندر ها از چدن معمولی باشد بیش از 60 ـ 80 هزار کیلومتر کار نکرده و نیاز به تعمیر پیدا می کنند .عملکرد یاتاقانها و روغنکاری در موتور
وظیفه یاتاقانها در موتور انتقال هم زمان نیرو وحرکت است . لازمه انتقال نیرو در حرکت گردشی محور در داخل یاتاقان ، وجود لایه ای از روغن با ضخامت متغیر در داخل یاتاقان است .
به طور کلی تماس مستقیم سطوح لغزنده بر روی یکدیگر باعث ایجاد اصطکاک خنک می گردد این اصطکاک در اثر درگیری ناصافی سطوح بوجود می آید . چرخش محور در این شرایط باعث از بین رفتن ناصافی های قبلی و ایجاد ناصافی های جدید می گردد که این موضوع سبب فرسودگی سریع قطعات خواهد گردید . البته بخشی از توان موتور نیز جهت مقابله با این اصطکاک مصرف شده و بازده موتور پایین خواهد آمد . برای دستیابی به عملکرد مناسب و مطمئن و نیز افزایش عمر قطعات متحرک در موتور می باشد با روغنکاری اصطکاک موجود بین قطعات متحرک را کاهش داد . بهترین و مناسبترین حالت زمانی است که سطح محور با لایه ای از روغن از یاتاقان کاملاً مجزا باشد . این روغنکاری که روغنکاری هیدرولیکی است به میزان چند در ضد اصطکاک رادر مقایسه با وضعیت خشک کاهش می دهد . به طور کلی اهداف استفاده از روغنکاری هیدرولیکی در موتورها برآورده ساختن تمام یا بخشی از اهداف زیر است .
1- کاهش فرسایش سطوح لغزنده با کم کردن اصطکاک بین آنها که به ان اشاره گردیده .
اندازه آزاد دهانه یاتاقان
در حالت عادی دهانه یاتاقان به مقدار کمی بازتر از دهنه هوزینگ می باشد و در یاتاقانهای نازکتر این مقدار بیشتر از یاتاقانهای ضخیم تر می باشد این مقدار برای آن در نظر گرفته شده تا یاتاقان به خوبی در هوزینگ به صورت محکم جای بگیرد . وجود دهانه آزاد باعث خواهد شد که لایه پشت یاتاقان (لایه فولادی) در جهت شعاعی تحت کشش در آید که تماس محیطی کاملی را با دیواره هوزینگ کپه و شاتون ایجاد می کند که در نتیجه آن پروفیل یاتاقان کاملاً استوانه خواهد بود .
خار موقعیت یاتاقان
بر روی یاتاقان یک بیرون آمدگی (خار) در یک سمت سطح تماس وجود دارد که در داخل شیاری که بر روی هوزینگ کپه در نظر گرفته شده می نشیند وجود این خار صرفاً به منظور موقعیت دهی یاتاقان می شود وجود خار و شیار یک وسیله سریع و مطمئن برای نشاندن یاتاقان در مرکز هوزینگ می باشد .
مهم : به منظور کمک به عدم چرخش یاتاقان در هوزینگ بهتر است که قبل از مونتاژ یاتاقان پشت به ایجاد ترکهای خستگی در قطعه خواهدشد .
- تلرانس بسته بین یاتاقان و ژورنال فقط وقتی حاصل خواهد شد که صافی سطح از حد تلرانس تجاوز نماید .
- صافی سطح خوب پشت یاتاقان و هوزینگ انتقال گرما را بهبود خواهد بخشید وجود زبری باعث بوجود آمدن حفره های هوا در یاتاقان می شود که از انتقال حرارت به نحو که روغن بکار گرفته شده جهت روغنکاری موتور به تغییرات شیمیایی و ته نشین شدن کربن در دماهای بالا کاملاً مقاوم باشد .
بررسی خصوصیات یاتاقانهای متحرک در موتور
در کپه شاتون از یاتاقان در تکه استفاده می شود این دو تکه تحت شرایط متفاوتی کار می کنند . فشار گاز ناشی از احتراق در زمان بسیار کوتاهی با یاتاقان بالایی (یاتاقان بدنه شاتون ) اعمال می شود .
در حالیکه یاتاقان پایینی نیروهای اینرسی را که در اثر چرخش و هم حرکت رفت و برگشتی اجزاء شاتون اعمال می شود تحمل نماید .این نیروها در مدت زمان طولانی تری اعمال می شود به منظور افزایش عمر یاتاقان و نیز استفاده بهینه از ان ، شرایطی را به منظور موقعیت دهی هم مرکزی و عدم تغییر موضع یاتاقانها در هنگام اعمال بارها باید در یاتاقانها بوجود آید که شرح آن در ذیل خواهد آمد .
سیستم خنک کاری (تعمیر و نگهداری )
سطح آب رادیاتور بایستی حداقل هفته ای یک بار بازدید شود و حداقل سالی دو بار رادیاتور بازدید شود . معمولاً آب رادیاتور از بالا به طرف پائین جریان دارد و در نتیجه ، رسوب و رم گرفتگی داخل لوله ها عمدتاً در یک جهت خواهد بود . از این رو برای تمیز کردن بهتر است که در جهت عکس یعنی از لوله پایین و با فشار آب ، داحخل رادیاتور شستشو دهید . نگه داشتن ضد یخ در رادیاتور در تمام طول سال کاری مفید و مقرون به صرفه است زیرا ضد یخ حاوی موادی است که از زنگ زدگی جلوگیری می نماید .
تعویض ترموستات : 1- ترموستات در داخل شیلنگ فوقانی رادیاتور و در محل اتصال شیلنگ به موتور قرار دارد و تا قبل از گرم شدن موتور بسته بوده و بر حسب نیاز موتور حرکت آب را کند و یا مسدود می کند .
2- برای باز کردن ترموستات آب رالدیاتور را تخلیه نموده و محفظه ترموستات را باز نمائید . گاهی اوقات برای برداشتن ترموستات ممکن است مجبور شوید که سر شیلنگ را که به رادیاتور وصل است را نیز باز کنید .
3- ترموستات را بردارید و در داخل آب گرم آویزان کرده و گرم نمائید برای اطمینان از سالم بودن آن را توسط یک گرماسنج آزمایش کنید .
نصب پمپ آب :
1- آب رادیاتور را تخلیه نموده و رادیاتور را پیاده نمائید . پیچهایی که پروانه و پولی پمپ را به واتر پمپ می بندند باز کنید .
2- پروانه را بردارید در بعضی از اتومبیل ها پروانه از فلز ساخته شده است .آن را بازدید نموده اگر صدمه دیده و یا ترک خوردگی دارد تعویض نمائید در مورد پروانه پلاستیکی دقت نمائید که در موقع پیاده کردن و یا نصب صدمه ای به آن وارد نشود .
3- پیچهای پایه دینام را شل نموده و دینام را به سمت موتور حرکت دیهید ، تسمه پروانه و پولی را باز کنید .
4- لوله های پایه دینام را شل نموده و دینام را به سمت موتورحرکت دهید ، تسمه پروانه و پولی پمپ را باز کنید .
5- پیچهای پایه پمپ را بوسیه آچار بوکس باز نمائید طول پیچهای پمپ آب معمولاً متفاوت است لذا توجه داشته باشید مربوط به کجاست .
6- پمپ را از موتور جدا نموده و پمپ جدید به همراه واشر و به طریق عکس ترکیبی که باز کرده اید سوار کنید .
تکمیل روغن جعبه فرمان :
1- جعبه فرمان در قسمت پایین و در سمت راننده قرار دارد و توسط فرمان اتومبیل و معمولاً از طریق یک عدد قفل گاردان عمل می نماید که آن را چهار شاخ فرمان گویند .
2- در پوش روغن را باز کرده و مخزن جعبه فرمان را با روغن توصیه شده پر کنید ، پس از پر شدن در پوش آن را ببندید .
3- اطمینان حاصل کنید که جعبه فرمان به شاسی و یا بدنه اتومبیل محکم بسته شده باشد . پیچهای نگه دارنده را هر 10000 کیلومتر یکبار بازدید و آزمایش نمائید .
روغنکاری شانه فرمان :
1- در هر طرف پوسته شانه یکعدد گردگیر لاستیکی قرار دارد و بایستی هر 10000 کیلومتر یکبار بازدید شده و نبایستی نشتی روغن داشته یا صدمه دیده باشد .
2- در صورت وجود نشتی روغن ، بست گردگیر در سمت راننده را باز کنید
3- بوسیله روغن دان ، از روغن توصیه شده کارخانه سازنده به داخل گردگیر بریزید دقت نمائید که بیش از 2/0 لیتر نباشد .
صداهای غیر عادی از اتومبیل
موتور صدای «تک تک» می دهد یا موتور می زند .
این صدا شبیه صدای برخورد اشیاء فلزی به یکدیگر است و از بالای موتور شنیده می شود و با گازدادن و زیاد شدن دور موتور کم تر می شود و ناشی از یک یا چند عامل زیر می باشد .
بیش اشتعال یا احتراق زودرس یعنی سوختن پیش از موعد مخلوط هوا و بنزین در سیلندر – آوانس زیاد که ان را زدن دلکو می گویند – استفاده از سوخت خیلی ضعیف (مصرف بنزین معمولی به جای سوپر) – شمع نامناسب (از نظر معیوب بودن و یا شمع سرد و یا شمع گرم ) – گرم کردن زیاد از حد موتور در اثر جرم گرفتگی و یا کثیف شدن رادیاتور .
دسته بندی | کامپیوتر و IT |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 160 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 17 |
اینترنت چیست و چه کاربردهایی در کتابخانه ها دارد؟
چکیده
امروزه فن آوری اطلاعات کاربردهای بسیاری در کتابخانه ها و مراکز اطلاع رسانی یافته است که یکی از کاربردهای مهم آن در کتابخانه ها به ویژه کتابخانه های تخصصی شرکت ها و سازمان های مختلف، استفاده از شبکه های رایانه ای به خصوص شبکه اینترانت می باشد. در حوزه فن آوری اطلاعات، اینترانت ها تحولی مهم در عصر حاضر به شمار می آیند. مفهوم اینترانت از اینترنت و به عنوان گامی طبیعی در راه تحول آن حاصل آمده است. همان TCP/IP یا به عبارتی همان الگوی خدمات دهنده/ خدمات گیرنده وب در اینترانت نیز استفاده می شود.
به طور خلاصه، ویژگی های منحصر بفرد اینترانت مثل صرفه جویی در هزینه و زمان، تمرکز اطلاعات، ایجاد امکان اشتراک و سازماندهی اطلاعات از طریق صفحات وب، بهره گیری از آن برای انتشار منابع اطلاعاتی سازمان و غیره سبب شده است تا در بین سازمان ها عمومیت یافته است. این مقاله، ابتدا به تعریف اینترانت و بیان قابلیت ها و مزایای آن می پردازد. پس از آن به برخی از راه های تأمین امنیت آن اشاره می نماید و در ادامه در رابطه با استفاده های کتابداران از اینترانت و کاربردهای آن در کتابخانه ها بحث می کند.
مقدمه
ما در دورانی زندگی می کنیم که شتاب تغییرات از توان بسیاری از انسانها و نهادها و سازمانها برای تطابق با این دگرگونی ها پیشی گرفته است. در عصر اطلاعات و دوران گسترش شتابناک «چند رسانه ایها»، «اینترنت»، «اینترانت» و«اکسترانت» ما سعی داریم که با استفاده از این ابزار سطح بهره وری را در همه زمینه ها از جمله در زمینه مسائل اقتصادی افزایش دهیم.
استفاده از فن آوری های جدید یکی از راههای ارتقای بهره وری می باشد و یکی از فن آوری های جدید و پر شتاب عصر حاضر، فن آوری شبکه های رایانه ای است.
شبکه های رایانه ای از طریق اشتراک منابع امکان استفاده بهینه از منابع محدود را برای شرکتها و سازمانها فراهم می نمایند و ایجاد ارتباطات از طریق این شبکه ها موجب تسهیل فعالیت ها و تسریع گردش امور جاری آنها می شود.
امروزه شبکه های رایانه ای پایه و اساس بسیاری از فعالیت های اجتماعی و اقتصادی شده اند ولی یکی از عمده ترین مسائل در استفاده از فن آوری شبکه، انتخاب درست و بهینه آن می باشد تا از تحمیل هزینه های نابجا و استفاده ناکارآمد از فن آوری جلوگیری شود. شبکه اینترانت مناسب ترین شبکه برای یک شرکت یا سازمان می باشد که این امکان را فراهم می نماید که همزمان با پاسخگویی به نیازهای درون شرکت، هماهنگ با تغییرات تکنولوژیک جهانی و رشد سریع شبکه جهانی اینترنت باشد و بتوان از این شبکه برای ارتباطات هر چه وسیع تر نیز در موقع خود استفاده کرد.
دسته بندی | کامپیوتر و IT |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 13 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 13 |
پیش از به وجود آمدن شبکه های محلی تنها روش قراردادن امکانات موجود در اختیار چندین کاربر ، سیستم های اشتراک زمانی Time sharing بودند .
در این سیستم ها ( که د رحال حاضر نیز مورد استفاده قرار می گیرند ) ، از یک کامپیوتر بزرگ ( Main Frame) که از طریق خطوط ارتباطی ، مانند کابل هم محور یا کابل تلفن ، به چند ترمینال متصل بود ، استفاده می شد . در این سیستم ها تمامی می توان محاسباتی در کامپیوتر مرکزی قرار دارد و ترمینالهای فاقد قدرت پردازش اطلاعات هستند .
با پیدایش کامپیوترهای شخصی که با استقبال زیدی روبه رو شد کاربران توانستند از مزایای یک کامپیوتر مستقل استفاده کنند . بسیاری از تحلیلگران مستقل بودن کامپیوتر های شخصی را یکی از دلایل اساسی استقبال .
آشنایی با شبکه
آشنایی با شبکه اینترنت
آشنایی با شبکه INTERANT
آشنایی با شبکه WEB
آشنایی با شبکه ( تعریف شبکه )
دسته بندی | گزارش کارآموزی و کارورزی |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 20 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 21 |
گزارش کارآموزی در پتروشیمی بوعلی سینا در 21 صفحه ورد قابل ویرایش
فهرست مطالب
عنوان
صفحه
فصل اول : معرفی ابزرار دقیق..........................................................................................................
1-1 فن ابزار دقیق.............................................................................................................................
1-2 لزوم کاربرد وسائل سنجش و کنترل در صنایع نفت و پتروشیمی..............................
-کنترل....................................................................................................................................................
-تعریف حلقه کنترل (CONTROL LOOP).....................................................................
1-3 عوامل تحت کنترل ..................................................................................................................
1-فشار (PRESSURE)..............................................................................................................
2- جریان سیال (Flow)................................................................................................................
3- سطح(LEVEL)........................................................................................................................
4-دما (TEMPERATURE)..................................................................................................
1-4 آشنایی با چند اصطلاح رایج در ابزار دقیق.......................................................................
1-SETTOINT.............................................................................................................................
2- MEASUREMENF..........................................................................................................
3- OFFSET...................................................................................................................................
4-SIGNAL.....................................................................................................................................
5-FEEDBACK..........................................................................................................................
6- حلقه کنترلی باز و بسته OPENAND CLOED LOOP...................................
فصل دوم
2-1 فشار (PAESSURE)........................................................................................................
1- فشار نسبی GAUGE PRESSURE...........................................................................
2- فشار جو ATMOSPHERE PRESSURE............................................................
2-2 جریان سیال (Fiow).............................................................................................................
2-3 دما(TEMPERATURE)..............................................................................................
1- تعریف حرارت................................................................................................................................
2- واحد انرژی ....................................................................................................................................
3- گرمای ویژه: C (ظرفیت گرمایی ویژه )..................................................................................
فصل سوم انواع وسایل مورد استفاده برای اندازه گیری کمیت های سیالات
3-1 ما نرسته های شیشه ای ( جهت سنجش منشار)...........................................................
1- تیوب مخزن دار.............................................................................................................................
2- U تیوب ساده................................................................................................................................
3- U تیوب با ساقه مورب...............................................................................................................
4- اندازه گیری فشار های زیاد به کمک U تیوب....................................................................
3-2 وسایل قابل ارتباع......................................................................................................................
1- لوله بور دون BOURDON TUBE...............................................................................
2- لوله بور دون حلزونی (PIRALBOUROURDON TUDE)...........................
3- لوله بوردن مارپیچ(HELICAL BOURDON TUBE).......................
3-3 ارتفاع سنج LVELMETER..........................................................................................
- اندازه گیری سطح مایعات.............................................................................................................
1- اندازه گیری ارتفاع سطح بطور مستقیم.................................................................................
1-1 استفاده از لوله اندازه گیری ..................................................................................................
1-2 استفاده از توپی شناور BALL FIOAT.......................................................................
2- اندازه گیری ارتفاع سطح مایعات بروش غیر مستقیم........................................................
2-1 استفاده از نور..............................................................................................................................
2-2 استفاده از اشم رادیواکتیو RADIATION TYPE................................................
2-3 طریقة اولتراسونیک...................................................................................................................
3-4 فلومترها Fiow MFTERS..............................................................................................
-اندازه گیری جریان سیالات............................................................................................................
1- وسایل اندازه گیری جریان بروش مستقیم............................................................................
1-1 اندازه گیری به روش روتا متر ROTAMFTER ....................................................
2- وسایل اندازه گیری جریان بروش غیر مستقیم....................................................................
1-2 فلومتر بر اساس اختلاف فشار...............................................................................................
- محسنات و معایب روش مستقیم اندازه گیری جریان سیالات...........................................
- محسنات و معایب روش غیر مستقیم اندازه گیری جریان سیالات...................................
3-5 دماسنج THERMOMETERS..................................................................................
- اندازه گیری دما................................................................................................................................
1- دما سنج شیشه ای .....................................................................................................................
2- دما سنج دو فلزی BIMMETAL THERMOMETERS...............................
3- ترمیستور THERMISTOR..............................................................................................
4- زوج حرارتی (ترموکوپل THERMOCOUPLE).......................................................
5- آشکار سازی مقاومتی دما (RTD)........................................................................................
فصل چهارم: انواع فرستنده ها و انواع مبدل ها
4-1 مقدمه............................................................................................................................................
4-2 اجزاء تشکیل دهنده یک حله کنترل ................................................................................
الف- فرستنده ها TRANSMITERS...................................................................................
- فرستنده تعادل نیرو نوع الکترونیکی ........................................................................................
ب- مبدل ها TRANSDUCERS.........................................................................................
-مبدل های الکترونیکی ELECTRONIC TRANSDUCERS...........................
الف- مبدل جریان به ولتاژ TRANS DUCERI/V.........................................................
ب - مبدل ولتاژ به جریان TRANS DUCERI/V..........................................................
4-3- سایر اجزاء تشکیل دهنده یک حلقه کنترلی ................................................................
- سوئیچ فشار PRESSURE SWITCH...........................................................................
- کلید حفاظتی SAFETY SWITCH...............................................................................
-سوئیچ سطحLEVEL SWITCHE.....................................................................................
-دستورات کالیبراسیون و checking ادوات و ابزار دقیق ...................................................
-فهرست منابع و مأخذ.......................................................................................................................
فصل اول
معرفی ابزار دقیق
1-1- فن ابزارهای دقیق
سنجش عبارتست از مقایسه کمیت های نامعلوم با کمیت های حد نصاب و قراردادی، این ایده موقعی به مرحله اجراء قرار می گیرد که لازم باشد کمیت های فیزیکی و شیمیائی معلوم و اندازه گیری شوند. عمل سنجش بهر صورت که باشد در تغییرات و فعل و انفعالات مواد اولیه تمام صنایع جهان لازم و ضروریست. زیرا بدلائل زیر حس های پنج گانه بشر فقط در حدی بسیار محدود در عمل اندازه گیری و سنجش قادر به معلوم تغییرات در اشیاء می باشند. بنابراین ناچار است از وسائلی استفاده کند که بتواند بدون تماس مستقیم خود عملیات سنجش را با بکار بردن آن وسائل انجام دهد و حتی عمل کنترل را بانجام رساند.
1-2- لزوم کاربرد وسائل سنجش و کنترل در صنایع نفت و پتروشیمی
الف- کنترل کیفیت و کیفیت طبق طرح عملیات بهره برداری و مشخصات تعیین شده
ب- ایمن نگهداشتن واحدهای صنعتی در شرائط خاص (از نظر خطرات انفجار وکلیه حوادث ناشی از صحیح کار نکردن وسائل)
کنترل
بطور کلی در هر فرآیند تولیدی صرف نظر از روش تولیدی. نوع و حجم محصول و نیاز به یک سیستم کنترل کننده داریم تا بطور اتوماتیک همواره روند تولید را تحت نظر داشته و عملکرد صحیح سیستم ها،دستگاهها و آلات و ادوات گوناگون را تضمین نماید.
بعنوان مثال در یک کارخانه نوشابه سازی اعمالی از قبیل شستشوی بطری، ضد عفونی کردن آب، پر کردن، نصب تشتک سر بطری و غیره بایستی بطور منظم سریع و بدون خطا صورت گیرد و یا در یک نیرو گاه برق کنترل دور ژنراتورها، میزان فشار و درجه حرارت در دیگهای بخار و سایر عوامل باید بطور دقیق و پیوسته تحت کنترل بوده و از انحراف آنها از مقدار مطلوب جلوگیری شود. هر سیستم کنترل ممکن است از یک یا ند حلقه کنترلی (Control Loop) تشکیل شده باشد. و هریک از این حلقه های کنترل ممکن است.بطور مستقیم و یا در ارتباط با سایر حلقه ها عمل نمایند.
تعریف حلقه کنترل CONTROL LOOP
به مجموعه ای از آلات و ادوات ابزار دقیق( اعم از نشان دهنده ها، کنترل کننده ها، مبدل ها و ....) که در ارتباط با یکدیگر قرار داشته و مجموعاً عامی خاصی را تحت کنترل داشته باشند یک حلقه کنترل می گوییم. مثلاً اگر یک سنسور حرارتی را طوری در ارتباط با یک کلید قرار دهیم که در درجه حرارت معینی این کلید وصل شده و در نقطه معین دیگری قطع نماید. این دو عنصر رویهم رفته تشکیل یک حلقه ساده کنترل حرارت می دهند.
1-3- عوامل تحت کنترل
در هر فرآیند تولیدی متغیرهای زیادی وجود دارند که بایستی تحت کنترل قرار گیرند اما چهار عاملی که از اهمیت بیشتری برخوردار بوده و در صنعت همواره با آنها برخورد خواهیم داشت عبارتند از:
1- فشار PRESSURE
در مواردی که با سیالات سروکار داریم (گازها، مایعات، بخار آب) فشار و تغییرات آن از عوامل عمده ای است که بایستی تحت کنترل قرار گیرد.
2- جریان سیال FLOW
که به معنی حجم جابجا شده در واحد زمان می باشد و بخصوص در رابطه با سیلات عامل اصلی کنترل شونده بوده و غالباً با کنترل جریان می توان سایر متغیرها را نیز کنترل نمود.
3- سطح (ارتفاع) LEVEL
در رابطه با مخازن، انبارهای محصول و موارد مشابه که محصول در آنها ذخیره شده و یا از آنها برداشت می شود کنترل سطح مطرح است.
4- دما TEMPERATURE
تغییرات دما در هر فرآیندی و در رابطه با هر نوع ماده ای (بخصوص در صنایع پتروشیمی) وجود داشته و اگر عوامل بسیار مهمی است که کنترل آن لازم است. برای اندازه گیری و کنترل هر یک از عوامل فوق آلات و ابزار و روشهای خاصی وجود دارد که بموقع خود با آنها آشنا خواهیم شد.
1-4- آشنایی با چند اصلاح رایج در ابزار دقیق
قبل از اینکه به بحث در مورد روشهای اندازه گیری و کنترل بپردازیم بهتر است با چند اصطلاح که بعد از این مرتباً با آنها برخورد خواهیم داشت آشنا شویم.
1- SETTOINT
به معنی نقطه از پیش تعیین شده و یا مقدار مطلوب می باشد و منظور از آن حالت یا مقداری است که می خواهیم عامل تحت کنترل را در آن حالت (یامقدار) ثابت نگهداریم. بعنوان مثال اگر بخواهیم دمای اطاق را روی 25 ثابت نگهداریم می گوییم
Point Set برابر 25 است و یا اگر منظور این باشد که یک مخزن آب را طوری کنترل کنیم که همواره باندازه نصف کل ظرفیتش آب داشته باشد بایستی Set Point برابر 50% انتخاب گردد.
2- MEASUREMENT
مقدار اندازه گیری شده (مقدار واقعی) عامل تحت کنترل را گوییم. در مورد مثال دمای اطاق که مقدار مطلوب 25 بود ممکن است دمای واقعی بیشتر و یا کمتر از این مقدار باشد مثلاً 25 در این حالت می گوییم:
Set Point= 25
Measurement=22
3- OFF SET
تفاوت بین مقدار مطلوب و مقدار واقعی عامل تحت کنترل ار Off Set می گوییم. بنابراین برای مثال فوق خواهیم داشت:
Off Set=Set Point -Measured
25 -22 =3
4- SIGNAL
ارتباط بین اجزاء مختلف در یک حلقه کنترل از طریق علائمی که بین آنها رد و بدل می گردد برقرار می شود این علائم ممکن است الکتریکی الکترونیکی باشند. به این علائم صرف نظر از نوع آنها سیگنال گفته می شود.
5- FEEDBACK
در یک حلقه کنترلی همواره سیگنالهایی از طرف کنترل کننده بطرف عامل تحت نترل جهت تصحیح وضعیت آن ارسال می گردد. برای اطلاع از وضعیت عامل تحت کنترل نیز سیگنالهایی از طرف آن بسوی کنترل کننده برگشت داده می شود.
6- حلقه کنترلی باز و بسته OPENAND CLOSED LOOP
بطور کلی اگر در یک حلقه کنترلی مسیر فیدبک برقرار بوده و ارتباط برگشتی میان عامل تحت کنترل و کنترل کننده برقرار باشد این حلقه یک حلقه بسته است. اما اگر سیگنال برگشتی وجود نداشته و این مسیر قطع باشد، حلقه کنترل را حلقه باز می نامیم.
فصل سوم
انواع وسائل مورد استفاده برای اندازه گیری کمیت های سیالات
3-1 مانومترهای شیشه ای
1- تیوب مخرن دار( یک شاخه ای
یکی از راههای اندازه گیری فشار استفاده از ستون مایع است. بدنی ترتیب که مقداری مایع به چگالی مشخص ( مثلاً جیوه) را درون مخزنی که به یم طرف آن لوله شیشه ای بلند و باریکی متصل است قرار داده و از طرف دیگر فشار را بدان اعمال می نمایند. به نسبت فشار وارده بر سطح مایع ارتفاع آن درون لوله باریک افزایش می یابد. در این حال فشار موجود برابر است با حاصلضرب ارتفاع مایع چگالی
ارتفاع مایع
چگالی مایع فشار
البته در عمل نیازی به ضرب کردن اعداد نداریم زیرا درجه بندی روی لوله باریک مستقیماً بر حسب یکی از آحاد فشار انجام شده است که ممکن است GR/CM,PSI و یا همان سانتیمتر جیوه باشد.
برای جلوگیری از اشتباه در اندازه گیری با این وسیله بایستی حتماً به این نکته دقت شود که هنگامیکه هیچگونه فشاری روی مانومتر نیست، انتهای ستون مایع دقیقاً مقابل صفر قرار داشته باشد. شکل فشار سنج نوع یک شاخه ای را نشان می دهد.
2- U تیو ب ساده
این وسیله تشکیل شده از یک لوله U شکل که محتوی مایعی با چگالی مشخشص می باشد. با اعمال فشار مجهول به یک طرف این لوله، ارتفاع ستون مایع در طرف دیگر افزایش می یابد. در این حالت داریم:
( چگالی و BC ارتفاع ستون مایع) BC× D+ فشاراتمسفر= فشار در نقطه A
و یا می توان گفت: BC×D = فشار نسبی در نقطه A
دسته بندی | کامپیوتر و IT |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 43 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 15 |
اینترنت (DSL)
برای اتصال به اینترنت از روش های متفاوتی استفاده می گردد. استفاده از مودم معمولی ، مودم کابلی ، شبکه محلی و یا خطوط DSL)Digital Subscriber Line)، نمونه هائی از روش های موجود برای اتصال به اینترنت می باشند. DSL ، یک اتصال با سرعت بالا را با استفاده از کابل های معمولی تلفن برای کاربران اینترنت فراهم می نماید.
مزایای DSL
دسته بندی | گزارش کارآموزی و کارورزی |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 13 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 10 |
گزارش کارآموزی در ایران ناسیونال (نمایندگی مجاز) در 10 صفحه ورد قابل ویرایش
شرح مختصری از ایران خودرو
ایران خودرو یا ایران ناسیونال سابق ابتدا در اوایل دهه 40 با ورود کلیه قطعات از خارج مینی بوس کومر را با ظرفیت 12 سرنشین و به تعداد 100 دستگاه تولید کرد که متاسفانه هم اکنون نمونه ای از آن وجود ندارد .
ایران ناسیونال در سال 1345 با عقد قرار دادی با کمپانی کرایسلر انگلستان امتیاز سواری هیلمن هانتر را بدست آورده و در سال 46 تاسیسات خودروسازی پیکان با ظرفیت سالانه 6 هزار دستگاه استقرار یافت در سال 54 بدلیل قدیمی بودن پیکال تصمیم گرفته شد تولید آن متوقف شود که به علت همزمانی با انقلاب بدن نتیجه ماند.
در واقع پیکان اولین تجربه ایران از تولید خودرو انبوه بود در ابتدا کلیه قطعات این خودرو از تالبوت انگلستان خریداری و فقط در ایران عملیات مونتاژ ، جوشکاری و رنگ آمیزی روی ان صورت می گرفت . از سال 1347 ایران خودرو ساخت بسیاری از قطعات از جمله قالب اتاق ، بدنه و درب ها و صندلی و …. را در ایران آغاز کرده و تا جایی پیش رفت که هم اکنون 98 در صد آن را در داخل کشور می سازد این خودرو طی سه دهه عمر خود در ایران د رمدلهای کار ، دولوکس ، تاکسی ، جوانان ، وانت و استیشن تولید شده است . از دیگر تولیدات ایران خودرو ناسیونال خودرو سواری هیلمن با موتور اونجر بود که شباهت زیادی به پیکان داشته و فقط طی سالهای 57-55 تولید شد .
در نهایت پس از جنگ و در سالهای 65 خط تولید پیکان کلاً از تالبوت خریداری و به ایران انتقال یافت و اکنون نیز تولید می شود . اما از سوی دیگر شرکت ایران خودرو که در اواسط 50 درنظر داشت تا خط تولید پژو را وارد کرده و با وقوع انقلاب و جنگ این تصمیم را تا سال 99 به عقب انداخته بود و با پایان جنگ همکاریهای گسترده ای را با پژو آغاز کرد و در سال 69 این خودرو با همکاری پژو و دو محصول پیکان 1800 با موتور پژو 405 و پژو 405 GL که به عنوان خودرو سال 1987 جایگزین پژو 405 GL شد . ایران خوردو در سال 77 پیکان آردی با ترکیب موتور پیکان و اتاق پژو 405GL و در سال 78 پیشرفته ترین خودرو و تولیدیش یعنی پرشیا را به همراه استیشن 405 GLX به بازار به عرضه کرد و همچنین در سال 70 تعدادی محدود پژو 205 به طور آزامیشی تولید کرد . و در ادامه فعالیتهای خود خودروی ملی سمند را در اواسط سال 80 در عید سعید غدیر خم به وسیله رئیس جمهور خط تولید آن افتتاح شد و در اوایل 81 سری جدید آن به بازار عرضه شد .
نمایندگی مجاز ایراخ خودرو کلاچای
نمایندگی مجاز ایران خودروکلاچای یکی از نمایندگی مجاز ایران خودرو است که در جاده کلاچای به رامسر واقع شده است این نمایندگی در تاریخ 28/11/79 بوسیله شخصی به نام سید مهدی جوادین تاسیس شد و دارای 1050متر مربع مساحت و با سرمایه ای اولیه حدود 200 میلیون تومان (که البته هم اکنون برای تاسیس نمایندگی مجاز ایران خودرو باید سرمایه ای حدود 300 میلیون تومان شخصص موسس داشته باشد )تاسس شد . این مرکز در بدو تاسیس با 10 نفر پرسنل شروع به کار کرده است و بنا به گفته موسس آن هدف از تاسیس این مرکز اولا ً خدمت به مردم و ثانیاً نبود نمایندگی مجاز ایران خودرو در این شهر بوده است این مرکز در روز حدوداً 8 ساعت باز بوده (جز موارد استثنا) و در روزهای تعطیل رسمی هم این مرکز تعطیل می باشد .
نمودار سازمانی تشکیلات
این نمایندگی دارای بخشهای مختلفی است که در زیر به صورت اجمالی توضیحاتی درباره آنها می دهیم .
بخش اداری : در این بخش کارهای حسابداری مربوط به خرید و فروش خودرو و سند زدن برای ماشینها و گرفتن اجرت از مشتریان است در این بخش تمام بخشنامه هایی که از طرف ایران خودرو ارسال می شود به صورت فکس و یا تلفنی یا نامه ای ابلاغ می شود گرفته و در اختیار مدیر عامل و مدیر نمایندگی قرار می گیرد و مسئول این بخش آقای جوادین است که کار سند زدن و گرفتن اجرت و گارانتی با ایشان می باشد و مسئول کارگاه تعمیرات آقای رمضانعلی محمدی می باشد .
بخش فنی : مسئول این بخش که همان کارشناس فنی است آقای محمدی است که مسئول این بخش باید حداقل دارای مدرک فوق دیپلم فنی خودرو و یا صنایع اتومبیل باشد در این بخش کارهای فنی خودرو عیب و ایرادهای خودرو را بر طرف می کنند و این بخش دارای یک سالن برای تعمیر ماشینها و یک اتاق برای پذیرش ماشین و یک اتاق هم به عنوان رختکن و استراحتگاه استفاده می شود سالن تعمیر دارای 8 چاله سرویس و دو جک بزرگ هیدرولیکی و چند جک کوچک برای بلند کردن ماشین و دستگاه بالانس و دستگاه تنظیم فرمان و دستگاه تنظیم موتور و سوخت ماشین است . و به اضافه آچار ها ودیگرلوازم مورد نیاز تعمیر ماشین است . در اتاق پذیرش یک منشی وجود دارد که ماشینها را پذیرش و به استاد کار مربوطه تحویل می هد و برای ماشین یک کارت صادر می کند که در اینکارت نوع خودرو مدل (شماره شهربانی ، نام و نام خانودگی صاحب ماشین ، شماره موتور ، مقدار کار کرد ماشین ، آدرس و تلفن ، شماره شاسی ، تاریخ تحویل از کارخانه و تاریخ پذیرش درج شده است) البته یادآور شوم که اگر مدت گارانتی ان تمام نشده باشد (برای پیکان 20000 کیلومتر ) و پژو و سمند 2 تا 3 سال تمام کارهای که برای ماشین انجام می دهند مجانی است . و یک سالن استراحتگاه و رختکن هم وجود دارد شاگردان و استادکاران وسایل خود را آنجا گذاشته و لباسهایشان را عوض می کنند و هم افرادی که در این بخش کار می کنند باید استاد کاران حداقل باید تجربه و سابقه کافی داشته باشند و برای شاگردان حداقل داشتن دیپلم فنی الزامی است .
دسته بندی | کامپیوتر و IT |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 30 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 58 |
با پیشرفت فن آوری و افزایش توان بشر در مهار کردن نیروی فوق العاده ای که در رویایی با قوانین طبیعت با آن مواجه میشود نسل جدید را بیش از گذشته ملزم به فراگیری علوم و فنون روز نموده است. بشر از دیر باز به دلایل مختلف نیاز به برقراری ارتباط با همنوعان خویش داشته است.
از جمله دلایلی که برای برقراری ارتباط با دیگران در خود سراغ داریم، نیازی است که گاها برای خروج از عالم تنهایی و یافتن یک همنوع برای تبادل امیال و آرزوهای درونی به سراغمان میآید. البته میتوان گفت تمامی جنبههای زندگی بشر به نوعی با برقراری ارتباط با دیگران عجین شده است.
از آنجا که با برقراری ارتباط با دیگران میتوان به اطلاعات دسترسی پیدا نمود و مشخصا برای یافتن روشهای تهیه ادامه اعمال حیاتی مختلف به اطلاعات نیاز داریم، میتوان گفت مهمترین رکن و پایه اساسی زندگی بشر برقراری ارتباط با طبیعت و از جمله برقراری ارتباط با همنوعان خویش است.
فـصـــل اول :
تـاریـخچه اینترنت : ........................................................................................................ 5
خـدمـات اینترنـت :.............................................................................................. 8
امنیت اطلاعات در اینترنت : ............................................................. 12
HTTP ( Hyper Text Transfer Protocol )............................................................... 14
1- تاریخچه تجارت الکترونیکی در ایران :
2- هدف از توسعه و پیشبرد تجارت الکترونیک در ایران :
3- توجیه اقتصادی راهاندازی تجارت الکترونیک در کشور :
الف) منافع :
ب) هزینه :
ج) موانع و چالشها :
د) نتیجه گیری :
آشنایی با Dreamweaver 4.0 :
1- مقدمه : ..................................................................................................... 22
DREAMWEAVER چیست ؟ ............................................................................. 24
مروری بر ابزارها :.................................................................................................. 25
کار با پانلها :............................................................................................. 29
فــصــل ســوم :
1- طرح بندی صفحه :............................................................................................. 32
1-1 ایجاد یک جدول برای طرح بندی صفحه :.................................................... 32
1-2 تغییر طرح بندی جداول : ........................................................................... 34
1-3 ایجاد یک جدول در نمای Standard : ................................................... 35
1-4 کپی کردن و چسباندن (Copy و Paste کردن ) خانههای جدول :...... 38
1-5 انتخاب و تغییر اجزای جدول : .................................................................... 39
2- تولید لایهها :...................................................................................... 42
2-1 لایه چیست ؟ .................................................................................. 42
2-2 مراحل تولید لایهها :.................................................................... 43
تشریح سایت :................................................................................ 46
فــصــل پـنـجـم :
تشریح شرکت : ....................................................................... 47
مکث در یک نگاه :........................................................................ 47
سرویسهای ما : ....................................................................................... 48
الکترونیک :....................................................................................... 48
بازرگانی : .............................................................................................. 48
تحقیقات : ..................................................................................... 49
دسته بندی | گزارش کارآموزی و کارورزی |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 18 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 17 |
گزارش کارآموزی در آموزشگاه طراحی لباس گلشن صبا در 17 صفحه ورد قابل ویرایش
مقدمه :
تا آنجا که تاریخ نشان میدهد، همیشه انسان لباس می پوشیده است ولی البته در طول تاریخ با گذشت زمان و با تفاوت مکانها لباس فوق العاده متنوع و متفاوت بوده است. در گذشته بیشتر لباس به عنوان حفظ سرما و گرما و نیز زینت و تجمل مورد استفاده قرار میگرفته است و جنبه ایمنی و حفاظت آن در درجه بعد بوده، اما در زندگانی صنعتی امروز، نقش ایمنی لباس و جنبه حفاظت آن در بسیاری از رشته ها در درجه اول اهمیت قرار دارد. فضا نوردان، مأموران آتش نشانی، کارگران معادن، غواصان وبسیاری دیگر، از لباسهای مخصوص برای حفظ خود در برابر انواع خطرها استفاده می کنند. وسایل تولید لباس در عصر ما به قدری متنوع شده و توسعه یافته است که با گذشته اصلاً قابل مقایسه نیست.
امروزه با توجه به تنوع و اهمیت بیشتر لباس نسبت به گذشته روشهای دوخت هم توسعه یافته است و در کنار کار دوخت نیز متدهای الگوکشی جهت متناسب و خوش ترکیب شدن بر روی بدن افراد برنامه ریزی و طراحی شده است. در این بخش سعی شده تا انواع الگوهای تدریس شده در آموزشگاه به نحو صحیح ارائه شود. این الگوها شامل : انواع دامن، بالاتنه، آستین، انواع یقه، شلوار و طرز دوخت آن و ... که با متد گرلاوین میباشد.
فصل اول :
آشنایی کلی با مکان کارآموزی
محل کارآموزی :
آموزشگاه گلشن صبا به سرپرستی خانم رضیه نشان در سال 1382 تأسیس گردید. در این آموزشگاه تدریس الگو به روشهای گلاوین، متریک و مولر می باشد و همچنین به آموزش دوخت انواع لباسها از قبیل : انواع یقه ها، آستین ها، شلوار ، کت و ... می پردازد که در هر دوره تعدادی کارآموز در مقاطع نازک دوزی، ضخیم دوزی، لباس عروس، لباس شب می پذیرد و در پایان از این کارآموزان امتحان عملی و تئوری گرفته می شود و مدرک دیپلم از سازمان فنی و حرفه ای به این کارآموزان داده می شود. ساعاتی که کارآموزان در این آموزشگاه هستند بستگی به دوره ای که می گذرانند است مثلاً : نازک دوزی 460 ساعت و لباس عروس و شب 270 ساعت می باشد.
آموزشگاه گلناز نیز به سرپرستی خانم فاطمه عباسی در سال 1376 تأسیس گردید. در این آموزشگاه متدهای متریک و گرلاوین و نیز آموزش دوخت انواع لباس شب، عروس،کت و دامن و ... تدریس می شود. فضای کارآموزی حدوداً 90 متر است. 6 الی 7 عدد چرخ خیاطی برای کارآموزان وجود دارد امکانات نسبتاً مناسبی دارد اما به علت قرارگرفتن در زیرزمین از نور و روشنایی چندان مناسب برای فضای کار و دوخت نیست.
فصل دوم
ارزیابی بخش های مربتط با رشته علمی کارآموز
مقایسه واحد کارآموزی با دانشگاه :
در محیط آموزشی دانشگاه با توجه به فشرده بودن زمان در طول ترم برای فراگیری دوره های مختلف دوخت و الگو تقریباً کلی و پایه ای تدریس می شود. لذا در جهت جبران این قضیه آموزشگاه می تواند مکملی برای آموزش های داده شده در دانشگاه باشد. دانشگاه در مقایسه با آموزشگاه از امکانات نسبتاً برتری برخوردار است. همچون طرح های صنعتی که هر کدام کارهای مختلفی راانجام می دهند. وسایل الگوکشی، میز الگو، میز برش و محیطی کاملاً مجزا از بخشهای آموزشی دیگر که به دانشجو این امکان را می دهد تا با آرامش و حوصلهی بیشتر به فراگیری دروس بپردازد. روش کار اساتید در دانشگاهها به صورت آکادمیک و هدفمند می باشد و در راستای گرایش تحصیلی ترم، قدم برداشته می شود. در حالیکه این موضوع در آموزشگاه کمتر به چشم می خورد. این مطلب قابل ذکر است که شدت علاقه و فعالیت کارآموز نیز برای فراگیری سریعتر و پیشرفت وی در طول دوره های آموزش خیاطی بسیار حائز اهمیت است. البته اگر امکانات بخشهای آموزشی کمی بیشتر شود به عنوان مثال به چرخهای بیشتر و بهتری مجهز شوند و یا میزهای برش برای دوخت، با میز الگو جدا از هم قرار گیرند فضایی که برای محل کار استفاده می شود شرایط نوردهی مناسبی داشته باشد و یا تعداد کارآموزان از حد نصاب مناسبی برخوردار باشد. همه این موارد نیز در روند یادگیری کارآموز مؤثر خواهد بود.
دامن تنگ جیب دار :
ابتدا از الگوی دامن تنگ کنترل شده (شماره 1 ) رولت می کنیم. سپس طبق مدل دهانه جیب را در محل مورد نظر رسم کرده آنگاه دو نقطه (هـ ) و (ب) را به یکدیگر وصل می کنیم بدین ترتیب پنس بزرگ (هـ – خ – ی ) تبدیل به پنس کوچک (هـ – ب – ی) خواهد شد. (خ-و) را نصف کرده نقطه (ن ) را می گذاریم نقاط (ب – ن – د) (کیسه جیب )را به طور هلالی به یکدیگر وصل کرده سپس نقاط (ی – ب – ن – د – گ) را رولت کرده (شکل الف) و نقاط (ب-ن-د) را نیز رولت کرده (شکل ب) . در هنگام دوخت خط (ب –د) توسط تکه رولت شده (شکل ب) سجاف می کنیم و هلال تکه (الف) و هلال تکه (ب) را به یکدیگر می دوزیم. در خط پهلو هیچگونه تغییری داده نمی شود.
دامن دوپیلی در جلو روی زانوها (به حالت یک طرفه )
دامن ساده کنترل شده درست می کنیم. در قسمت جلو از انتهای پنس بزرگ خط صافی کشیده به پائین دامن که فاصله پنس بزرگ از خط وسط جلو تا پائین به یک اندازه میباشد. این خط را ادامه می دهیم به خط کمر سپس این خط را بریده داخل آن یک اوزمان 14 سانتی در کمر و پائین دامن کمر داده و بلندی پیلی بستگی به دلخواه دارد. برای وصل قسمت یک به قسمت شماره 2 قسمت اوزمان داده شده را تا زده قسمت 2 را طوری وصل می کنیم که خطوط باسن کوچک و بزرگ را امتداد هم قرار بگیرد.
در قسمت پشت هم عیناً مثل قسمت جلو عمل می شود یا به دلخواه قسمت پشت را ساده تر به میداریم (اگر بخواهیم دامن ما فون باشد می توانیم دامن فون شماره یک را بعد از کشیدن الگو و کنترل انجام دهیم).
دامن پیلی دو قلو روی زانو :
این دامن مانند دامن قبلی تهیه می گردد با این تفاوت که به جای 14 سانتی متر پیلی 14 سانتی متر اوزمان می دهیم و به جای تای یک طرفه پیلی به شکل دو قلو تا شده بالا و پائین رولت می شود.
دامن پلیسه اریب :
از انواع فون ها به دلخواه می توان برای شالوده این دامن رولت نمود کمر و باسن بزرگ و پای دامن را به دلخواه برحسب پهنا یا باریکی پلیسه ها می توان تقسیم کرد. در این نمونه کمر و باسن و پای دامن به 6 قسمت تقسیم شده، نقاط به دست آمده تقسیم شده را به هم وصل می کنیم. مقدار پنس های روی خط کمر به اضافه هلالی کنترل کمر را حساب کرده به دوبرابر تعداد پلیسه ها تقسیم نموده حاصل به دست آمده را به دو طرف خطوط تقسیم شده تا باسن کوچک به شکل پنس های کوتاه رد می کنیم. اضافات کمر از بین می رود.
این پنس ها در موقع جدا کردن پلیسه ها از بین می رود. هر قسمت جدا کرده روی کاغذ دیگری چسبانیده به اندازه دو برابر قطعه از بالا و پائین اوزمان داده و بعد تکه دوم را طوری میچسبانیم که خطوط باسن ها در امتداد هم قرار بگیرد الی آخر.
پلیسه راسته :
مانند پلیسه اریب عمل می کنیم منتها از دامن شماره 1 رولت نموده چون کلیه پنس ها در خط کمر موجود است پنس ها را به اضافه کنترل کمر تقسیم بر دو برابر تعداد پلیسه ها نموده اطراف خطوط تقسیم شده تا باسن کوچک را رد می کنیم.
دامن شش ترک :
از دامن تنگ رولت کرده خط لب دامن و کمر را به سه قسمت تقسیم می کنیم ساسون ها را حساب کرده و به اطراف خطوط نقطه چین مطابق شکل (26) منتقل می کنیم یک قسمت را رولت کرده و برای گشادی لب دامن بین 5 تا 10 قسمت رولت شده اضافه می کنیم و از آن نقطه به باسن کوچک وصل می کنیم. البته باید خط مایل با خط عمود تا باسن کوچک یک اندازه باشد تا گوشه های ترک ها آویزان نشود.
دامن بادبزنی (شانل ) :
از دامن تنگ رولت کرده الگوی جلو و پشت را به چهار قسمت مساوی تقسیم میکنیم. ساسونها را حساب میکنیم و به اطراف خطوط تقسیم شده تا باسن کوچک منتقل میکنیم. مطابق شکل (35). یکی از قسمتها را روی الگو رولت میکنیم و به اندازه دلخواه از لب دامن بالا میآئیم و علامت میگذاریم. سپس بین 5 تا 25 سانتی متر به لب دامن اضافه میکنیم و به نقاط علامت زده شده وصل می کنیم. خط مایل جدید باید به اندازه خط عمود باشد.
دامن لنگی (اسکاتلندی – پرت فوی) :
دو جلو و یک پشت کامل از الگوی دامن شماره 1 طوری قرار می دهیم که پشت کامل در وسط و دو جلو کامل در طرفین آن قرار بگیرند و خطوط باسن ها هم در امتداد هم باشند در سمت راست الگو از انتهای پنس کوچک جلو تا خط را اندازه گرفته همان اندازه از پای دامن داخل شده یک عمود موازی با خط صاف جلو به دست میآید. در سمت چپ روی الگوی کامل جلو از زیر پنس کوچک تا خط صاف مشترک جلو و پشت را اندازه گرفته یک عمود موازی با خط مشترک میکشیم. خطوط هاشور شده سمت چپ قسمت زیردامن میباشد و برای اینکه قسمت زیردامن از روی دامن آویزان نشود،یک پنس 2 سانتی در قسمت چپ الگوی کامل جلو روی خط باسن بزرگ قرار گرفته به نوک پنس بزرگ جلو وصل میکنیم. این پنس را روی الگو بسته روی پارچه میگذاریم.
دسته بندی | کامپیوتر و IT |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 34 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 31 |
ایجاد یک تجارت اینترنتی
در اینجا لیستی از تجارتهایی را که شما می توانید در دنیای اینترنت وب (web) از آنها بهره برداری نمائید را ارائه داده ایم. یکی از آنها را از لیست مورد نظر انتخاب و یک استراتژی اینترنتی را برای آن تجارت دنیا نمائید. در اینجا شما احتیاج دارید که مدل تجاری اینترنتی را که باید در این رابطه دنیال نمائید شناسائی نماید، و از اینترنت برای جستجوی و تحلیل نمودن بازار تجارت و رقبای خود و بخش طراحی وب سیاست خود برای آن و بخصوص آن تجارت استفاده نمائید.
فهرست مطالب:
ایجاد یک تجارت اینترنتی.. 1
سفری مجازی به سیاستهای تجاری الکترونیک.. 1
انتخاب یک مدل تجاری ایترنتی و طراحی و پیاده سازی یک استراتژی web. 2
تجارت اول: شرکت اطلاعاتی (Infoinc) 2
تجارت دوم: صنایع فلزی هوا فضا 3
تجارت سوم: کلومبیانا: 4
تجارت چهارم: شرکت ابزار خانگی برای تعمیرات و خود انجام دهی برخی امور. 4
تجارت پنجم: شرکت تایرهای کم هزینه: 5
ایمنی سازی شبکه های بی سیم: 6
رمز گذاری و ساختار کلیدی عمومی: 7
سند دیجیتال: 9
ساختار کلیدی همگانی (PKI): 9
اطمینان از صحت نرم افزار: 10
10.5 مدیریت، فرصت ها، درگیری و راه حل ها: 11
فرصتها: 11
درگیری مدیریتی: 12
طراحی سیتسمهایی که نه دارای کنترل حداکثر و نه دارای کنترل حداقل می باشند: 12
اجرای یک خط مشی امنیتی موثر: 12
خطوط راهنمای راه حل: 13
تجارت خود را به راه بیاندازید: مالی و حسابداری : 14
منابع انسانی: 14
تولید و محصول: 14
خرید و فروش و بازار. 15
ترمین نرم افزار کاربردی: ارزیابی یک خطر در ریسک امنیتی.. 19
گسترش یک طرح بازیابی موارد صدمه دیده: 20
پروژه تجاری الکترونیک ارزیابی سرویسهای منبع یابی امنیتی: 22
پروژه های گروهی تحلیل حساسیت های امنیتی.. 23
دغدغه ای نرم افزاری بانک سلطنتی کانادا 24