پروژه، تحقیق، پایان نامه، مقاله، کارآفرینی و محصولات متنوع دیگر
دسته بندی | معماری |
فرمت فایل | pptx |
حجم فایل | 5620 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 77 |
پاورپوینت ملاحضات طراحی - سازه ، سرمایش و گرمایش در مجتمع های مسکونی در 77 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx
مقدمه:
صرفه جویی در انرژی مصرفی در ساختمان بر دو پایه استوار است.
اول: استفاده حداکثر از انرژی مصرف شده از طریق انتخاب سیستم های کم مصرف تر و پر بازده تر و طراحی تاسیسات مکانیکی و برقی که اتلاف انرژی و گرما و سرمای تولید درآن ها به حداقل برسد.
دوم: رعایت قواعدی در طراحی و اجرای ساختمان و انتخاب مصالح مصرفی که اولاً نیاز به گرمایش و سرمایش را کاهش دهد و ثانیاً از هدر رفتن گرما و سرمای تولید شده جلوگیری به عمل آورد.
طراحی اقلیمی روشی برای کاهش همه جانبه هزینه انرژی یک ساختمان است. طراحی ساختمان اولین خط دفاع در مقابل عوامل اقلیمی خارج بنا است در تمام آب و هوا ها، ساختمان هایی که بر طبق اصول طراحی اقلیمی ساخته شده اند، ضرورت گرمایش وسرمایش مکانیکی را به حداقل کاهش می دهد و در عوض از انرژی طبیعی موجود در اطراف ساختمان استفاده می کنند، مبالغی که در دراز مدت صرفه جویی می گردد موجب می شود که اجرای تکنیک های طراحی اقلیمی بهترین نوع سرمایه گذاری برای مالکین ساختمان ها باشد. خیلی از آن ها اصلاً هزینه ای ندارند و تنها مستلزم علم و آگاهی راجع به طراحی اقلیمی است. سایر شیوه ها به راحتی در ساختمان های معمولی قابل اجرا هستند.لازم به ذکر است که:.
ابزار طراحی اقلیمی عبارتند از پنجره، نور طبیعی، گلخانه، ایوان سرپوشیده و حیاط مرکزی این مجموعه محیطی را فراهم می آورد که باعث ایجاد توازن بین دنیای ما و اطراف می شود
تهویه مطبوع:
تهویه مطبوع روشی برای فرآوری هوای محیط به منظور دستیابی به شرایط آسایش است .انواع بسیار مختلفی از سیستم های تهویه مطبوع در بازار وجود دارد شرایط محیط زیست انسان تاثیر مستقیمی بر چگونگی حالات روانی ، وضعیت فیزیکی ، نحوه انجام کار و بطور کلی تمام شئون زندگی او دارد. از آنجائیکه بخش عمده زندگی بشر امروزی در داخل ساختمان می گذرد ، ایجاد شرایط مطلوب زیست محیطی در ساختمان ، خواه محل کار باشد یا منزل و غیره ، واجد اهمیت بسیاری است که مهمترین بخش آن تهویه هوایی مطبوع برای ساکنین ساختمان با توجه به نوع فعالیت آنهاست زیباترین و گرانبهاترین ساختمانها در صورتیکه فاقد سیستم تهویه مطبوع مناسب باشند قابل سکونت نخواهند بود اهم وظایف یک سیستم تهویه مطبوع عبارتند از کنتزل دما ، رطوبت و سرعت وزش هوا ، زدودن گردو غبار تعفن و سایر آلودگی های هوا و در صورت لزوم از بین بردن میکروب ها و باکتریها معلق در هوا ، گرمایش و سرمایش هوا متناسب با فصل ، عمده ترین وظیفه یک سیستم تهویه مطبوع بوده بقیه وظایف در مراتب بعدی اهمیت قرار می گیرند .
سیستم ها و کاربردها:
گزینش صحیح نوع سیستم تهویه مطبوع برای یک فضا یا ساختمان بخصوص تصمیم بسیار حساس
است . عمده ترین مسائل که باید ملاحظه نظر طرح سیستم تهویه مطبوع قرار گیرد . عبارتند از:
1- امکانات مالی شخصی یا سازمان سرمایه گذار
2- فضا یا ساختمان – هدف ، موقعیت مکانی
3- مشخصات خارج ساختمان ، دما ، رطوبت ، باد، تابش، آفتاب ، سایه
4- تغییرات بار حرارتی داخل ساختمان – ساکنین ، چراغ ها
5- قابلیت ساختمان در ذخیره کردن حرارت اکتسابی
6- لزوم و ظرفیت پیش سرمایش حهت کاستن از اندازه دستگاههای تهویه مطبوع و یا سرمایش جزئی ساختمان
7- جنبه های فیزیکی فضا یا ساختمان از نظر تطبیق با سیستم تهویه مطبوع تجهیزات و تنظیم عملکرد سیستم تحت بار حرارتی جزئی
8- انتظارات وایده های شخصی کار فرما در مورد کیفیت هوای محیط
*چه دستگاه و سیستمی می تواند دستگاه و یا سیستم تهویه مطبوع باشد؟
دستگاه و عملی که بتواند دمای هوا و رطوبت نسبی را تامین و کنترل کند
سیستم های سرمایشی و گرمایشی مورد استفاده در ایران:
1-رادیاتور شوفاژدر زمستان و کوکر آبی در تابستان
2- رادیاتور شوفاژدر زمستان و کولر گازی در تابستان
3- استفاده از فن کویل (آپارتمان های مرتفع-اقامتی زیست خاور)
فن کویل:
در گذشته که سیستم پکیج وجود نداشته از سیستم حرارت مرکزی (موتور خانه )استفاده می شده است بدین صورت که در موتورخانه برای گرمایش از دیگ و برای سرمایش از چیلر استفاده می شد و داخل هر کدام از واحدها فن کویل نصب می شد لازم به ذکر است که چیلر ها دارای دو نوع هستند
چیلر تراکمی
چیلر جذبی
پهنا و ارتفاع فن کویل ثابت است و تنها طول آن تغییر دارد پهنای ان 20 و ارتفاع آن 60 سانتیمتر است .به فن کویل سه لوله وصل می شود.
1- لوله انتقال
2- لوله برگشت آب به موتورخانه
3- لوله تخلیه(آبچکه –درین):در زیر کویل یک سینی قطره گیر نصب می کنند و در گوشه ای از این سینی یک لوله قرار داده و آبچکه هایی را که از کویل می چکد به بیرون هدایت می کنند تا زیر کویل خیس نشود
فن کویل از لحاظ تهویه مطبوع:
الف:از لحاظ کنترل دما:
چون موتور الکتریکی دارد یک ترموستات به آن وصل می کنند و از طریق آن دما کنترل می شود ترموستات نباید در معرض نور آفتاب باشد و آن را در نقطه مقا بل فن کویل داخل اتاق نصب می کنند لازم به ذکر است فن کویل را معمولا زیر ÷نجره قرار می دهند چون تغییرات دما در این نقطه بیش از سایر جاهای دیگه است.بسته به شزایط اقلیمی و طرح آسایش ترموستات تنظیم می شود
از لحاض کنترل رطوبت نسبی:
بزرگ ترین عیب فن کویل این است که رطوبت نسبی کنترل نمی شود
انواع فن کویل:
زمینی(مانند رادیاتور نصب می شود)
سقفی(در سقف کاذب نصب می شود و فقط دریچه آن دیده می شود)
تذکر:
پشت فن کویل باید حتما با فضای آزاد در ارتباط بیاشد تا بتواند هوا را از بیرون بگیرد و به داخل اتاق بدهد.در این حالت،در نقاطی از ساختمان که پشت آن فضای آزاد است یک سوراخ 10*10 سانتیمتر ایجاد می کند و روی آن را با توری سیمی می پوشانند .بنابراین فن کویل باید در جداره ای نصب شود که به برون و هوای باز راه داشته باشد.
معایب:
1-سوراخی که روی نما ایجاد می شود .
2- ورود گرد و غبار موجود در هوا از طریق فن کویل به داخل اتاق.
{برای سا ختمان زیر 1000متر مربع از سیستم چیلر استفاده نمی کنند زیرا به لحاظ اقتصادی مقرون به صرفه نیست}
{به طور کلی سیستم مرکزی (موتورخانه)- سطح اقتصادی بالاتری دارد ونیاز به شارژ دارد و ساکنین مجتمع باید از لحاظ اقتصادی و هماهنگی به گونه ای باشند که هزینه شارژ ماهیانه آن را تقبل کنند.}
محل قرار گیری موتورخانه در یک مجتمع مسکونی:
موتورخانه از آنجا که دارای سر و صدای زیاد است باید از راهروهای مسکونی تا حد امکان دور باشد تا سر و صدای آن مزاحم ساکنین نشود .اگر موتورخانه را در نقطه ای از سایت در نظر بگیریم بهتر است مکان آن در انتهای سایت و در ضلع پشتی زمین پروژه و به گونه ای باشد که تا بلوک ها حداکثر 30 متر فاصله داشته باشد .در این حالت از یک موتورخانه مرکزی برای کلیه بلوک ها استفاده می کنیم .اما خالت بهینه این است که هر بلوک موتورخانه مجزا داشته باشد که این موتورخانه در طبقه 1- یا زیرزمین آن بلوک قرار بگیرد.
پکیج:
هم هوای اتاق را گرم می کند و هم آب مصرفی واحد مسکونی
مزیت:
هر واحد مسکونی باید یک واحد پکیج مجزا داشته باشد(استقلال)
معایب:
پکیج هر واحد نیاز به دودکش دارد به قطر 15 سانتیمتر که باید بالا برود
سیستم پکیج به طور کلی دو نوع است:
1- مرکزی (مشترک بین چند واحد)
2- مستقل
سیستم مستقل بهتر است و پیشنهاد می شود
در سیستم پکیج ،پکیج غالبا در فضای آشپزخانه قرار بگیرد و رادیاتور ها از طریق لوله هایی به پکیج وصل می شوند و فضای هر اتاق از طریق رادیاتور گرم می شوند
هر پکیج:
1- یک دودکش دارد که قطر لوله 15 سانتیمتر است و معمولا از داخل دیوارهای خارجی به سمتبالا یا پشت بام هدایت می شود
دسته بندی | کامپیوتر و IT |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 16 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 6 |
کامپیوتر چگونه شطرنج بازی میکند؟
درباره موفقیت کامپیوتر در شکست دادن قهرمانان بازی شطرنج حتماً شنیدهاید. به راستی کامپیوتر چگونه شطرنج بازی میکند؟ این سؤال جالبی است.
درباره موفقیت کامپیوتر در شکست دادن قهرمانان بازی شطرنج حتماً شنیدهاید. به راستی کامپیوتر چگونه شطرنج بازی میکند؟ این سؤال جالبی است. به نظر من بهترین پاسخ را میتوانید از برنامهنویسان بازیهای شطرنج کامپیوتری بپرسید.
این مقاله تحقیقی در همین زمینه است. در اینجا کوشیدهام مدل برنامهنویسی شطرنج و شیوه تجزیه و تحلیل بازی از نگاه کامپیوتر را تشریح کنم. اطلاعاتی را که در اینجا آوردهام، همه از سایت برنامهنویسان بازیهای کامپیوتری، بهویژه برنامهنویسان بازی شطرنج، استخراج شدهاند.
دسته بندی | کامپیوتر و IT |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 21 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 23 |
مقاله در مورد کارشناسی آی تی (IT)
از ابتدای دهه 1380 با اوج گرفتن مباحث مربوط به سیستمهای اطلاعاتی و فناوری اطلاعات در ایران، دانشگاههای کشور در صدد برآمدند تا دوره های مختلف تحصیلی را در این رشته ها برگزار نمایند. این خواسته با تصویب رشته مهندسی فناوری اطلاعات در دوره کارشناسی و کارشناسی ارشد و رشته مدیریت فناوری اطلاعات در دوره کارشناسی ارشد به تحقق پیوست.
در این مقاله سعی بر آن خواهیم داشت تا با مراجعه به سرفصلهای یکی از این رشته ها و نگاهی به گذشت حدود دو سال از شروع این رشته ها در ایران و همچنین اهداف فناوری اطلاعات در ایران بررسی کنیم که آیا این رشته ها با دروس خود و همچنین توانایی های دانشگاهی ما چه محصولاتی را پدید خواهند آورد؟ و آیا این محصولات مشکلات جامعه ما را حل خواهند نمود؟
فهرست:
کارشناسی it 1
چکیده : 1
مقدمه : 1
2- فناوری اطلاعات چیست؟ 2
رشته مهندسی فناوری اطلاعات: 3
وضعیت دانشگاهها: 9
سخن آخر: 10
مدیریت ایرانی it ایرانی.. 13
قابلیتهای لازم برای طی دوره 22
دسته بندی | کامپیوتر و IT |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 2214 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 60 |
کاربرد کامپیوتـر در دنیـای امروز
هدف از به وجود آوردن این سیستم چیزی جزء آشنایی با روال کار این شرکت برای بهینه شدن اجرا اهداف آن نمی باشد.
تهیه این سیستم باعث بالا بردن دسترسی برای تمام موجودیت های این شرکت چه از داخل و چه از خارج آن می باشد مزیت این شرکت در این است که آن را از دیگر شرکت ها به علت این که این شرکت نمایندگی دو محصول بزرگ جهانی LG & EPSON حائز اهمیت بالایی می باشد.
افراد این شرکت به علت داشتن این دو نمایندگی ملزم به این هستند که اطلاعات و اختیارات بالاتری نسبت به سایرین داشته باشند افرادی که به این شرکت ها مراجعه می کنند به علت داشتن این دو مزیت به مراتب افراد بیشتر و سازمان یا اورگان های مهم تری نسبت به سایرین می باشد دانش علم کامپیوتر نیاز به جست و جو و بررسی و اطلاعات جدید دارد. پس مطالعه راجع به آن اجتناب ناپذیر است.
جهت آشنایی با این شرکت طی یک جلسه سؤالاتی چند برای جمع آوری اطلاعات از مدیریت این شرکت به عمل آوردم که به شرح زیر می باشد.
1 – سال تاسیس این شرکت؟
2 – میزان تحصیلات افرادی که برای یک چنین سمتی گرد هم آمده اند؟
3 – آیا از سیتسم مکانیزه ای برای پیشبرد اهدف خود استفاده می کنند؟
4 – آیا ضعفی در این سیستم جهت بالا بردن سطح کیفی و کمی نرم افزا ر موجود جهت انبارداری , حسابداری و هم چنین کارهایی نظیر این دو وجود دارد؟
شرکت های معتبر یا نهادهای وابسته برای پیشبرد اهداف علمی :
- شرکت مادیران (شکرت ماشین های اداری )
- شرکت EPSON
- سایر شرکت های کامپیوتری (معتبر جهانی )
- اطلاعاتی درباره سیستم شرکت نیستان رایانه
این شرکت با همکاری و همیاری سه نفر مهندس و متخصص کامپیوتر جهت فروش و عرضه محصولات با کیفیت و ضمانت تشکیل شده است ............
فهرست:
1 – 1 – منظور از شرح وظیفه بندی سیستم
1 – 1 – 1 – نیازمندی های سیستم که با تامین شود.
2 – 1 – 1 – اطلاعاتی مربوط به نیازمندی های عملکردی
2 – 1 – منابع پروژه
1 – 2 – 1 – مکاتبات مهم مربوط به پروژه
2 – 2 – 1 – مدارکی که در اجرای پروژه تاثیرپذیر هستند.
3 – 2 – 1 – استانداردهایی نظیر مستندسازی , روش های برنامه سازی و راهنماهای سخت افزاری
1 – 2 – (اطلاعات راجع به سابقه سیستم )
2 – 2 – اهداف یا نیازمندی های عملکردی سیستم
3 – 2 – روش های موجود
1 – 3 – 2 – مسئولیت های سازمانی و پرسنلی
4 – 2 – محیط سخت افزاری
5 – 2 – محیط نرم افزاری پشتیبان کننده
6 – 2 – عوامل هزینه
7 – 2 – روش های اجرایی و پیش بینی
8 – 2 – محدودیت های قابل پیش بینی
بخش سوم : نمودارها
1 – 3 – ترسیم فلوچارت کلی سیستم
1 – 1 – 3 – توضیح فلوچارت کلی سیستم
2 – 3 – فلوچارت انبار
1 – 2 – 3 – توضیح فلوچارت انبار
3 – 3 – فلوچارت الگوریتم انبار
1 – 3 – 3 – توضیح فراخوانی الگوریسم انبار
4 – 3 – Context Diagraw
5 – 3 – Document fow context diagraw
1 – 5 – 3 – فرم شرح خطوط جریان داده ها
6 – 3 – واحدهای عملیاتی
1 – 6 – 3 – شرح واحدهای عملیاتی
7 – 3 – جداول اطلاعاتی
1 – 7 – 3 – جدول اطلاعاتی انبار
2 – 7 – 3 – جدول اطلاعاتی فنی
3 – 7 – 3 – جدول اطلاعاتی خدمات
8 – 3 – نمودار فیزیکی جریان داده
9 – 3 – نمودار فیزیکی جریان داده برای کارمندان
1 – 9 – 3 – توضیح فیزیکی جریان داده برای نمایندگی ایران
10 – 3 – نمودار فیزیکی جریان داده برای نمایندگی ایران
1 – 10 – 3 – توضیح فیزیکی جریان داده برای نمایندگی ایران
11 – 3 – نمودار فیزیکی جریان داده برای نمایندگی ایران
1 – 11 – 3 – توضیح فیزیکی جریان داده برای نمایندگی ایران
12 – 3 – نمودار فیزیکی جریان داده برای مشتریان سهام
1 – 12 – 3 – توضیح فیزیکی جریان داده برای مشتریان سهام
13 – 3 – نمودار فیزیکی جریان داده برای مشتریان خاص
1 – 13 – 3 – توضیح فیزیکی جریان داده برای مشتریان خاص
14 – 3 – نمودار منطقی جریان داده
1 – 14 – 3 – نمودار منطقی جریان داده برای کارمندان
15 – 3 – پردازش کیفی چاپ فیش حقوقی
1 – 15 – 3 - پردازش کمی حقوقی ناخالص کارمندان
16 – 3 – نمودار منطقی جریان داده برای نمایندگی غیر ایرانی
1 – 16 – 3 – پردازش کمی نوع پرداخت
17 – 3 – نمودار منطقی جریان داده ها برای نمایندگی ایران
1 – 17 – 3 – پردازش کمی بررسی نوع پرداخت
18 – 3 – نمودار منطقی جریان داده برای مشتریان خاص
1 – 18 – 3 – پردازش کمی بررسی تخفیف
19 – 3 – نمودار منطقی جریان داده برای مشتریان خاص
1 – 19 – 3 – پردازش کمی بررسی مدت گارانتی
20 – 3 – فرم ها و اطلاعات اجزاء و اطلاعات ساختار داده ها
1 – 20 – 3 – فرم استخدام
2 – 20 – 3 – اطلاعات ساختار داده , فرم استخدام
3 – 20 – 3 – پیش فاکتور
4 – 20 – 3 – اطلاعات ساختار داده , پیش فاکتور
5 – 20 – 3 – فاکتور اصل
6 – 20 – 3 – اطلاعات ساختار داده , فاکتور اصل
7 – 20 – 3 – برگ پرداخت وجه نقد اسناد
8 – 20 – 3 – اطلاعات ساختار وجه نقد و اسناد
9 – 20 – 3 – رسید وجه نقد اسناد
10 – 20 – 3 – رسید وجه نقد اسناد
11 – 20 – 3 – سند هزینه
12 – 20 – 3 – اطلاعات ساختار داده , سند هزینه
دسته بندی | مکانیک |
فرمت فایل | pptx |
حجم فایل | 2869 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 250 |
پاورپوینت مکانیک سیالات در 250 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx
((پیشگفتار))
*پیش درآمد:
در درس مکانیک تحلیلی که مربوط به حرکت اجسام صلب بود , با اصول و قوانین نیوتن , پایستگی تکانه , انرژی و تکانه ی زاویه ای به خوبی آشنا شدیم و آنها را در حل مسایل مربوطه بکار بریم . مکانیک سیالات نیز بخشی از علم مکانیک است که در آن استاتیک و دینامیک مایعات و گازها مطالعه میشود .اگرچه این مطالعات نیز مانند مکانیک اجسام صلب بر اساس قوانین اصلی مکانیک استوار است ولی دو فرق عمده و مهم بین این دو مکانیک وجود دارد:
1. خواص و ویژگیهای سیالات با جامدات سبکی متفاوت است و این ویژگی ها اغلب با حرکت سیال تغییر می کند .
2. در مکانیک جامدات معمولا حرکت اجسامی با جرم و ابعاد مشخص بررسی میشود ولی در مکانیک سیالات مطالعه ی حرکت پیوسته ی سیال , به صورت یک جریان مورد نظر می باشد. به بیان دیگر در مکانیک اجسام صلب مسیر حرکت ذره مشخص است ولی در مکانیک سیالات این مسیر نا مشخص و امکان مطالعه ی حرکت ذره ی منفرد وجود ندارد . در نتیجه با توجه به نکات بالا حل کامل معادلات حرکت سیالات معمولا امکان پذیر نیست و در معادلات نظری آن ضروری است که فرض هایی در نظر گرفته شود تا در عمل این معادلات به معادلات آسانتری تبدیل شود . بنابراین استفاده از نتایج نظری بدست آمده هنگامی مسیر خواهد شد که آنها را با آزمایشهای تجربی تصحیح و تکمیل کرد .
* فصل 1
ویژگی های سیال
1-1 مقدمه:
دانش فناوری مکانیک سیالات با درک و مفاهیم ویژگی های سیال و همچنین بکارگیری قوانین اساسی مکانیک و ترمودینامیک و انجام آزمایشهای دقیق بسیار گسترش یافته است .
ویژگی چسبندگی و چگالی در جریان داخل کانالهای باز و بسته و جریان در پیرامون اجسام شناور در سیال نقش عمده ای در مکانیک سیالات دارد . به هنگامی که با کاهش فشار روبرو هستیم , فشار بخار نیز که موجب تغییر فاز (حالت) مایع به گاز می شود , اهمیت می یابد .
در این فصل ابتدا به تعریف سیال و سیستم بین المللی یکاها (SI) و سپس به بررسی ویژگی ها و تعریف های فوق می پردازیم .
2-1 تعریف سیال:
سیال ماده ای است که در اثر تنش برشی حتی ناچیز به طور دائم تغییر شکل می دهد . تنش برشی متوسط برابر با تقسیم نیروی برشی بر سطح است .
توجه داریم که نیروی برشی همان مولفه ی مماسی نیرو بر سطح مزبور می باشد . حال اگر این سطح آنقدر کوچک شود که به یک نقطه تبدیل شود آنگاه حد نیروی برشی بر این سطح نقطه ای را تنش برشی در یک نقطه می گویند .
در شکل (1-1) ماده ای در بین دو صفحه موازی و نزدیک بهم نشان داده شده است .
فرض می کنیم صفحات آنقدر بزرگ باشند تا از شرایط لبه های آنها بتوان صرف نظر کرد . اگر صفحه ی پایین ثابت باشد و نیروی F صفحه یبالا به مساحت A را بکشد . در نتیجه F/A همان تنش برشی بر این ماده است.
هنگامی که نیروی F باعث شود صفحه ی بالایی با سرعت یکنواخت (اما مخالف صفر) حرکت کند, می توان نتیجه گرفت که ماده ی موجود بین دو صفحه مذبور , یک سیال است .
به طور تجربی معلوم شده است که ذرات سیال مجاور صفحات , سرعتی برابر با سرعت لایه های مرزی خواهند داشت . سیال موجود در سطح abcd به موقعیت جدید a b"c"d" می رسد.
هر ذره سیال موازی صفحه حرکت می کند , بنابراین سرعت u از صفحه پایین که سرعت آن صفر است تا صفحه بالایی که سرعتش U می باشد , تغییر می کند . آزمایش نشان می دهد اگر سایر کمیات ثابت باشد F با A , U نسبت مستقیم و با ضخامت سیال نسبت عکس دارد . یعنی داریم :
F= µ AU/t
که در آن µ ضریب تناسب است و مربوط به ویژگی های هر سیال می شود . اما اگر تنش برشی را به صورت زیر در نظر بگیریم Z=F/A
آنگاه داریم :
Z = µ U / t
توجه داریم , نسبت u/t , همان سرعت زاویه ای خط ab یا به بیان دیگر میزان کاهش زاویه ای bad است .
اما نسبت u/t , du/dy هر دو حاصل تقسیم تغییرات سرعت بر مسافتی می باشد که این تغییرات در طول آن انجام می گیرد . بنابراین رابطه ی (1-1) را می توان به صورت رابطه ی دیفرانسیلی زیر درآورد:
du/dt µ =Z
رابطه ی بالا , نشان دهنده ی ارتباط تنش برشی با سرعت تغییر شکل زاویه ای یک جریان تک بعدی است .
µضریب تناسب را چسبندگی سیال و معادله (2-1) را قانون چسبندگی نیوتن می نامند .
توجه داریم تعریف سیال , مواد غیر سیال را شامل نمی شود . به طور مثال یک ماده ی پلاستیکی متناسب با مقدار نیروی وارد بر آن به میزان معینی تغییر شکل می دهد ولی این تغییر شکل دائمی نیست .
3-1 یکاهای نیرو ، جرم ، طول و زمان
در حل مسایل مکانیک , یکاهای نیرو , جرم , طول و زمان نقش مهمی دارند . همچنین از این یکاها می توان , یکاهای دیگر را بدست آورد .
سیستم بین المللی یکاها (SI) , در اغلب کشورهای جهان پذیرفته شده است و در چند سال آینده انتظار می رود که تمامی کشورها این سیستم را بپذیرند و از آن استفاده کنند . در این سیستم نیوتن N یکای نیرو , کیلوگرم Kg یکای جرم , مترm یکای طول و ثانیه S یکای زمان است.و یک نیوتن به صورت زیر تعریف میشود:
(3-1) N = 1 Kg m/s2
نیرویی که به علت جاذبه بر جسمی وارد می شود را نیروی گرانش یا وزن آن جسم می نامند .
.
.
.
فصل 2
ایستایی سیالات
فصل 3
مفاهیم جریان سیـال و معـادلات بنیــادی
فصل 4
پارامترهای بی بعد مهم در مکانیک سیالات
فصل 5
مقاومت سیال
فصل 6
جریان تراکم پذیر
دسته بندی | کامپیوتر و IT |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 18 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 14 |
کامل ترین آموزش نرم افزار Ulead Video Studio 7
این نرم افزار که آموزش اونو نوشتم سال 2004 بهترین نرم افزار ویرایش فیلم شناخته شده .دیگه فکر نکنم آموزش کامل تر از این گیرتون بیاد چون یه هفته براش زحمت کشیدم .
منوی File:
1- ایجاد یک پروژه جدید : برای این کار کافیه که از منوی File فرمان New project را انتخاب کنیم که همزمان با اجرا شدن برنامه این گزینه نیز بطور خودکار اجرا می شود .
2- فراخوانی یک پروژه : فرمان این مورد گزینه Open project از منوی File است .
برنامه Ulead video studio بطور پیش فرض چهار پروژه آخری را در منوی فایل قرار می ده .
3- ذخیره پروژه : برای ذخیره پروژه از گزینه Save استفاده خواهیم کرد .
4- خصوصیات پروژه : برای باز شدن پنجره مربوطه باید گزینه Project properties را کلیک کنیم
که اطلاعاتی از قبیل نام ، اندازه ، ورژن برنامه سازنده پروژه ، مدت زمان و موضوع پروژه را در اختیار ما قرار می دهد و می توان فرمت پروژه را از بین دو فرمت mpeg و یا Avi انتخاب کرد. در پایین این پنجره کلید Edit وجود دارد که با کلیک بر روی آن پنجره Project optionظاهر خواهد شد که در آن تنظیماتی در مورد فرمت فیلم خروجی ، سیستم جهانی (PAL یا NTSC) ، نوع فرمت ( صوتی تصویری یا فقط تصویری ) ، تعداد فریم ، ابعاد تصویر فریم ها و ویژگی هایی از این قبیل وجود دارد .معمولا باید در این قسمت از تنظیمات پیش فرض برنامه استفاده کرد تا در تبدیل فرمت ها به یکدیگر دچار مشکلی پیش نیاید .
5- تنظمات نرم افزار : که از طریق کلید Preferences قابل دسترسی است .
دسته بندی | حسابداری |
فرمت فایل | docx |
حجم فایل | 45 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 15 |
عنوان: تحقیق جامع و کامل تئوری نمایندگی و کاربرد آن در حسابداری
دسته: حسابداری
فرمت: word
تعداد صفحه: 15صفحه
این فایل شامل تحقیقی در زمینه" تئوری نمایندگی و کاربرد آن در حسابداری" می باشد که در حجم 15صفحه همراه با توضیحات کامل با فرمت wordتهیه شده است که می تواند به عنوان تحقیقدرسهایبررسی موارد خاص در حسابداری و مباحث جاری در حسابداری رشته حسابداری مقطع کارشناسی ارشدمورد استفاده قرار گیرد. بخشهای عمده این فایل شامل موارد زیر می باشد:پ
تعریف تئوری نمایندگی
نمونه هایی از تئوری نمایندگی
مفروضات مرتبط به مالک (سهامدار)
مفروضات مرتبط به نماینده (مدیر)
مشکلات نمایندگی
تضاد منافع بین سهامدار و مدیر
عدم تقارن اطلاعات بین سهامدار و مدیر
اثرات انتخاب نامطلوب
عدم اطمینان و شراکت ریسک
کاربرد تئوری نمایندگی در حسابداری مدیریت
جنبه نظری تئوری نمایندگی
جنبه عملیتئوری نمایندگی
جنبه تجربیتئوری نمایندگی
جنبه فرهنگیتئوری نمایندگی
برخی از یافته های مهم جنبه نظری تئوری نمایندگی
قرارداد بر اساس محصول نهایی(سود)واقدامات نماینده
نتیجه گیری کلی
منابع
تحقیق تهیه شده بسیار کامل و قابل ویرایش بوده و در تهیه آن کلیه اصول نگارشی، املایی و چیدمان و جمله بندی رعایت گردیده است.
دسته بندی | کامپیوتر و IT |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 39 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 18 |
کارت صدا چیست؟
کارت صدا یکی از عناصر سخت افزاری استفاده شده در کامپیوتر است که باعث پخش و ضبط صدا( صوت) می گردد. قبل از مطرح شدن کارت های صدا ، کامپیوترهای شخصی برای پخش صدا ، صرفا" قادر به استفاده از یک بلندگوی داخلی بودند که از برد اصلی توان خود را می گرفت .
در اواخر سال 1980 استفاده از کارت صدا در کامپیوتر شروع و همزمان با آن تحولات گسترده ای در زمینه کامپیوترهای چند رسانه ای ایجاد گردید. در سال 1989 شرکت Creative labs کارت صدای خود را با نام Creative Labs soundBlaster Card عرضه نمود. در ادامه شرکت های متعدد دیگری تولیدات خود را در این زمینه عرضه نمودند.
بخشهای کارت صدا:
یک کارت صدا دارای بخش های متفاوت زیر است :
· یک پردازنده سیگنال های دیجیتال (DSP) که مسئول انجام اغلب عملیات( محاسبات ) مورد نظر است .
· یک مبدل دیجتیال به آنالوگ (DAC)
· یک مبدل آنالوگ به دیجیتال(ADC) برای صوت ورودی به کامپیوتر
· حافظه ROM یا Flash برای ذخیره سازی داده
· یک اینترفیس دستگاههای موزیکال دیجیتالی (MIDI) برای اتصال دستگاه های موزیک خارجی
· کانکنورهای لازم برای اتصال به میکروفن و یا بلندگو
· یک پورت خاص " بازی" برای اتصال Joystick
دسته بندی | حسابداری |
فرمت فایل | pptx |
حجم فایل | 1605 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 53 |
عنوان: پاورپوینت تئوری نمایندگی و کاربرد آن در حسابداری
دسته: حسابداری (ویژه ارائه کلاسی درس بررسی موارد خاص در حسابداری- مباحث جاری در حسابداری)
فرمت: پاورپوینت
تعداد اسلاید: 53 اسلاید
این فایل در زمینه "تئوری نمایندگی و کاربرد آن در حسابداری"می باشد که در حجم 53 اسلاید همراه با تصاویر و توضیحات کامل با فرمت پاورپوینت تهیه شده است که می تواند به عنوان سمینار در کلاس درسهایبررسی موارد خاص در حسابداری و مباحث جاری در حسابداری رشته حسابداری مقطع کارشناسی ارشدمورد استفاده قرار گیرد. بخشهای عمده این فایل شامل موارد زیر می باشد:
تعریف تئوری نمایندگی
نمونه هایی از تئوری نمایندگی
مفروضات مرتبط به مالک (سهامدار)
مفروضات مرتبط به نماینده (مدیر)
مشکلات نمایندگی
تضاد منافع بین سهامدار و مدیر
عدم تقارن اطلاعات بین سهامدار و مدیر
اثرات انتخاب نامطلوب
عدم اطمینان و شراکت ریسک
کاربرد تئوری نمایندگی در حسابداری مدیریت
جنبه نظری تئوری نمایندگی
جنبه عملیتئوری نمایندگی
جنبه تجربیتئوری نمایندگی
جنبه فرهنگیتئوری نمایندگی
برخی از یافته های مهم جنبه نظری تئوری نمایندگی
قرارداد بر اساس محصول نهایی(سود)واقدامات نماینده
نتیجه گیری کلی
منابع
پاورپوینت تهیه شده بسیار کامل و قابل ویرایش بوده و به راحتی می توان قالب آن را به مورد دلخواه تغییر داد و در تهیه آن کلیه اصول نگارشی، املایی و چیدمان و جمله بندی رعایت گردیده است.
دسته بندی | کامپیوتر و IT |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 58 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 16 |
کارت صدا
تعریف کارت صدا:
کارت صدا یکی از عناصر سخت افزاری رایانهاست که باعث پخش و ضبط صدا میگردد. قبل از گسترش کارتهای صدا، صدا در رایانه توسط بلند گوهای داخلی ایجاد میشد. این بلند گوها توان خود را از برد اصلی می گرفتند. استفاده از کارت صدا از اواخر سال 1980 شروع شد. کنند.
کارت صوتی همانند کارت گرافیکی بر روی برد اصلی نصب میشود و در پشت آن چند فیش برای میکروفن و بلند گو قرار دارد. وظیفه کارت صدا آماده سازی سیگنالها جهت پخش و دریافت سیگنالهای ورودی از میکروفن و آماده کردن آنها برای ذخیره در رایانهاست.
کارت صدا، کارت صوتی نیز نامیده میشود و در بسیاری موارد میتواند اصواتی با کیفیت بسیار عالی تولید کند. صوت، یک سیگنال آنالوگ است که به صورت موج پیوسته انتشار مییابد. رایانه همواره در حال پردازش سیگنالهای آنالوگ است، زیرا این سیگنالها دائماً در حال تغییرند